Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten
Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten

Kalawan pangalaman euyeub, kaahlian industri, jeung alat-alat canggih,

MOKO mangrupikeun mitra jasa manufaktur éléktronik anjeun di Cina.

Jasa Manufaktur Éléktronik Pangrojong Urang Mantuan Anjeun Sukses

MOKO geus akumulasi leuwih 16 taun pangalaman dina manufaktur éléktronik saprak ngadegna di 2006. Kami nyayogikeun sajumlah jasa manufaktur éléktronik kalebet fabrikasi prototipe PCB, pakumpulan, manufaktur éléktronika, 3D percetakan, sarta jasa nilai-tambah séjén kawas pagawean permukaan.

Kami gaduh langkung ti 70 insinyur anu ahli di wewengkon ieu sareng ngeunaan 400 pagawé profésional, nu mere kami kapercayaan pikeun nanganan rupa-rupa proyék manufaktur éléktronik ogé. Dugi ka ayeuna, kami geus miboga klien senang ti sakuliah dunya dina industri béda kayaning mobil, médis, éléktronika, sareng industri IoT.

Urang ngagunakeun parabot industri-ngarah, sareng kami gaduh prosés produksi sareng pamariksaan anu saé pikeun mastikeun yén kami tiasa nawiskeun solusi manufaktur éléktronik anu pangsaéna sareng produk ka konsumén urang kalayan waktos turnaround pondok.. Kami damel sareng palanggan urang sisi-demi-sisi pikeun ngabédakeun aranjeunna tina kompetisi anu sanés.

Produsén PCBA

Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten

Tina rarancang konsép, rékayasa, prototipe, pikeun ngajalankeun produksi sareng jasa saatos penjualan, kami nyadiakeun hiji-eureun jasa manufaktur éléktronika pikeun ngarobah gagasan anjeun kana produk dina rak.
Urang nempatkeun kualitas kana prioritas mastikeun yén konsumén urang bisa meunang produk-kelas munggaran, urang salawasna bisa papanggih jeung malah ngaleuwihan ekspektasi klien kami '. MOKO Technology mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun mitra manufaktur éléktronik anu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun produk ka anjeun tapi ogé tiasa ngabantosan perusahaan anjeun pikeun ningkatkeun daya saing pasar..

pabrik éléktronik

Majelis éléktronik

Peran Perusahaan Pabrik Éléktronik Kontrak

Majelis PCB

Majelis PCB

Majelis PCB One Stop Services - Majelis PCB & Nguji

Pabrik PCB

Pabrikan PCB

Kami produsén PCB luhur ti low ka produksi masal

Desain PCB

PCB Desain & Layout

Urang boga R & D tim kalawan leuwih ti 70+ insinyur

CNC Machining

CNC Machining

MOKO tiasa kualitas punjul CNC produksi bagian éléktronik

3D Jasa Percetakan

3D Jasa Percetakan

MOKO nawiskeun jasa percetakan 3D anu unggul di industri

Naha MOKO

Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten

Médis Electronic ku Manufaktur Electronic

Peta dunya

Artikel panganyarna kami

Siap Meunangkeun Panawaran?

Mangpaatkeun jaringan kami sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun ku MOKOTechnology pikeun anjeun.

Gulung ka Luhur