PCB VOLUME Terpercaya anjeun
Pabrikan & Rakan Majelis PCB.

Rakan sareng luhur Rakitan PCB Pabrikan di Cina

Jasa Majelis PCB Volume

Dunya produsén perakitan PCB ngarobah gancang. Dina raraga nyayogikeun jasa produksi anu unggul, urang permanén nyiptakeun nyalira. Jasa rakitan PCB kami konsistén minuhan tur ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang pikeun kualitas, harga, sareng pangiriman. MOKO komitmen pikeun kamekaran sareng kasuksésan palanggan kami. Jasa kami ngalegaan saluareun manufaktur PCB sejen tur Panyedia Layanan rakitan: langkung kasempetan, langkung seueur manpaatna, langkung réliabilitas, sareng langsung ti pabrik perakitan PCB Cina.

Jasa Majelis Éléktronik

  • Minimum 0.2 mm Pitch
  • Pamariksaan X-Ray
  • Solusi Hiji Léngkah
  • DFM Gratis Pariksa
  • Turunkeun Biaya Anjeun
  • Majelis PCB Liwat

  • 3 DIP Majelis Gariswanci
  • 4 Garis Soldering
  • Pakét dina Paket
  • Sourcing komponén Certified
  • Kualitas luhur, Harga murah
  • Majelis PCB SMT

  • 5 Garis Majelis SMT
  • 01005, 0201, 0402, 0805
  • AOI. X-Ray SPI, Tés Jig TIK
  • 100% E-Test pikeun Unggal PCBA
  • Kamampuh: 100000+ PCS
  • Majelis PCB LED

  • 100% Chip LED Asli
  • LED Supir PCBA
  • Kontrol LED PCBA
  • Hardware Adat & Fimware
  • Kamampuh: 100000+ PCS
  • Desain PCB & Tata Letak

  • Desain Skéma
  • Jasa Tata Letak PCB
  • Programming IC
  • Tim P&P Pro(70 Insinyur)
  • Jasa Manufaktur PCB Éléktronik

  • HDI, Kaku, Kaku-Flex, & Flex
  • 1-50 Lapisan
  • Pabrik Certified UL (E501497)
  • Kandel tambaga: 0.5-5.0oz
  • Kamampuh Manufaktur PCB

    Puterkeun Pidéo
    FR4 PCB
    FR4 PCB
    PCb frékuénsi luhur
    PCB Frékuénsi luhur
    PCB Aluminium
    PCB Aluminium
    beurat Tambaga PCB
    PCB Tambaga beurat
    HDI PCB
    HDI PCB
    PCB Flex kaku
    PCB Flex kaku

    Pabrik Volume PCB & Proyék Majelis PCB

    Pabrik PCB bulistir
    Pabrik PCB bulistir
    Majelis PCB IoT Smart Sensor
    Majelis PCB IoT Smart Sensor
    Alat PCBA Kaamanan
    Kaamanan-Alat-PCBA
    Smart Home Alat PCBA
    Smart Home Alat PCBA
    Déwan Perkakas PCB Bumi
    Déwan Perkakas PCB Bumi
    Majelis Produk LoRa
    Majelis Produk LoRa
    Majelis PCB Telecom
    Majelis PCB Telecom
    Majelis PCB Control Industri
    Majelis PCB Kontrol Industri
    Pamayaran & Produk énergi PCB
    Pamayaran & Produk énergi PCB
    JADI & WIFI Module PCBA
    JADI & WIFI Module PCBA
    Alat médis Majelis PCB
    Alat médis Majelis PCB
    Majelis Paranti Dipaké
    Majelis Paranti Dipaké

    Naha Pilih Téknologi MOKO?

    350+

    Pagawe Profesional

    14+

    Taun Pabrik PCB & Majelis PCB

    4000+

    Pelanggan B2B anu wareg di 100 Nagara

    99%

    Laju Kapuasan Palanggan

    WILAYAH OPERASI

    Sertifikasi sareng Patén

    Naha anjeun nyobian milari perusahaan perakitan PCB anu propésional sareng dipercaya? Teknologi MOKO mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun anjeun. Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji produsen Cina PCBA anu unggul. Aranjeunna nawiskeun papan anu saé kualitas luhur kalayan biaya anu paling meujeuhna.

    Pabrik perakitan MOKO PCB sareng pabrik pabrik PCB parantos ngagaduhan ISO9001:2015, ISO14001:2015, ISO13485, BSCI, UL disahkeun. Produk khususna ngalangkungan UL, ETL, Kieu, FCC, BQB, Ngahontal, MSDS, sareng standar RoHS pikeun palanggan kami.

    Karyawan di MOKO
    Ngahontal tingkat luhur babarengan

    MOKO parantos ageung janten Produsén PCBA sa-stop (kaasup pabrik PCB) pikeun layanan perakitan PCB lengkep. Kami damel atos janten perusahaan peringkat luhur dina bidang manufaktur éléktronik. Kami netepkeun patokan dina téknologi sareng inovasi. Kami mere ilham ka palanggan sareng padamel urang.

    Sakumaha urang terang, éta sesah sesah pikeun milih anu pangsaéna tina perusahaan perakitan PCB anu hadé pikeun produk penting anjeun. Alatan kanyataan yén PCBA mangrupikeun jantung gadget éléktronik, kaputusan lepat anjeun nyalira tiasa nyababkeun anjeun ka karugian anu gedé pisan.

    MOKO ngagaduhan seueur spesialis ogé padamel anu berpengalaman pisan. Janten anjeun pasti bakal kéngingkeun PCBA dikembangkeun dina pengawasan insinyur ahli. Janten aranjeunna nyayogikeun pitunjuk anu penting pikeun konsumén sareng ngabantosan aranjeunna dina milih papan sareng PCB anu cocog pikeun saratna.

    Blog PCB

    PCB Potting VS Conformal palapis – Mana anu langkung saé?

    1. Naha Potting atanapi Conformal Coating Dipikabutuh pikeun PCB? Potting sareng palapis conformal mangrupikeun téknologi anu dipikabutuh pikeun fabrikasi PCB, anu ngajaga PCB tina faktor anu henteu nguntungkeun sapertos kalembaban, bahan kimia, jeung panas. Sakumaha urang terang

    Maca deui "
    Naha tés pcb perlu

    Naha Tés PCB Perlu

    Naha tés PCB perlu Tés mangrupikeun sarat utami dina industri perakitan PCB. Nalika anjeun henteu leres nguji, éta hartosna dewan sirkuit dicitak sumping ka anjeun cacat dina sababaraha cara. Nguji ngajauhan

    Maca deui "
    pcb gelombang mikro

    16 Léngkah Dina Desain PCB Gelombang Mikro

    Papan sirkuit anu dicitak kalayan chip gancang-gancang sareng struktur PCB gelombang mikro gaduh seueur parameter anu bénten béda ti anu konvensional, papan sirkuit dicitak kaku sareng fléksibel. Bedana ieu dijelaskeun

    Maca deui "

    Hubungan Ayeuna Pikeun Kéngingkeun Kuota Pikeun PCB MANUFACTURING / PROJECTS ASSEMBLY PCB.

    Gulung ka Luhur