Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten
Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten

Kalawan pangalaman euyeub, kaahlian industri, jeung alat-alat canggih, MOKO anjeun
mitra jasa manufaktur éléktronik di Cina.

MOKO: Panyadia EMS Anjog di Cina

MOKO mangrupikeun panyadia jasa manufaktur éléktronik anu unggul di Cina, kami mantuan Anjeun ngahurungkeun gagasan Anjeun jadi kanyataan. Kami henteu ngan ukur produsén éléktronika, tapi leuwih penting, kami mitra bisnis strategis Anjeun, digawé raket sareng anjeun sapanjang proyék Anjeun, ti rékayasa ka manufaktur sarta jasa sanggeus-jualan.

Anjeun salawasna tiasa ngandelkeun kami pikeun jasa manufaktur éléktronika kualitas luhur sareng biaya-éféktif. jasa turnkey kami ngamungkinkeun urang pikeun ngarengsekeun proyék anjeun dina waktu anu singget, sedengkeun manufaktur di-imah ngamungkinkeun urang ngadalikeun kualitas jeung ongkos ka extent hébat.

Produsén PCBA

Manufaktur Éléktronik Anjeun Dipercanten

Tina rarancang konsép, rékayasa, jeung prototyping, pikeun ngajalankeun produksi sareng jasa saatos penjualan, kami nyadiakeun hiji-eureun jasa manufaktur éléktronika pikeun ngarobah gagasan anjeun kana produk dina rak.

Sértipikasi

MOKO ieu certificated kalawan ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, sareng UL didaptarkeun, kami salawasna komitmen kana kadali kualitas stringent.

Médis Electronic ku Manufaktur Electronic

Peta dunya

Artikel panganyarna kami

Siap Meunangkeun Panawaran?

Mangpaatkeun jaringan kami sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun ku MOKO Technology pikeun anjeun.

Gulung ka Luhur