Kamampuh

3D Jasa Percetakan

Naha Milih MOKO?

Eupan Balik saharita

Ngan nyadiakeun file CAD anjeun ka kami, urang bakal nyieun réspon gancang ngeunaan harga na manufacturability dina 24 jam.

Ti Prototipe ka Produksi Runs

Hatur nuhun kana parabot industri-ngarah urang jeung pagawe pinter, kami sanggup manufaktur bagian 3D ti prototipe ka produksi badag ngalir di speed gancang.

Pamastian kualitas

Sertipikat sareng ISO9001, MOKO fabricates bagian 3D nu salawasna bisa ngahontal standar internasional tur nyetel konsumén urang assured.

3D Jasa Percetakan di MOKO

Service Printing 3D MOKOTechnology urang:

MOKO Téhnologi nyadiakeun layanan percetakan 3D hiji-eureun, kami bakal damel sareng anjeun caket sapanjang proyék, ti desain model pikeun produksi jeung pengiriman barang, mastikeun yén anjeun bisa meunangkeun bagian 3D kalawan waktu turnaround gancang. Di sisi anu sanésna, fasilitas urang dilengkepan ogé, printer 3D canggih ngamungkinkeun urang pikeun fabricate bagian kacida tepat.

Aya rupa-rupa bahan jeung finishing sadia di MOKO kaasup rupa logam jeung bahan plastik, sarta kami nawiskeun rupa prosés percetakan 3D kayaning modeling déposisi lebur, sintering laser selektif, stereolithography, teras salajengna. Ayeuna, kami geus ngalayanan konsumén di industri béda kawas otomotif, aerospace, éléktronika konsumén, médis, jsb. Kami yakin pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun proyék percetakan 3D, Naon anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahubungi kami sareng nyayogikeun file CAD 3D anjeun, sarta kami bakal nanganan sésana pikeun anjeun.

Jasa Urang

3D bagian percetakan

3D Bagian Fabrikasi

Urang fabricate bagian 3D nu diulas kalawan durability jeung akurasi tinggi. Masing-masing bagian bakal ngaliwat prosés kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun para nasabah salawasna tiasa nampi bagian premium.

3model percetakan D

Rapid Prototyping

Ladenan prototipe gancang kami ngabantosan ngirangan kasalahan sareng cacad dina produk ahir. Ngaliwatan prototyping gancang, urang tiasa nguji sagala aspek desain pikeun mastikeun feasibility lamun datang ka produksi-volume tinggi.

3D desain percetakan

Réngsé

MOKO nyadiakeun layanan finishing dina rupa-rupa, euweuh urusan nu peryogi polishing, smoothing, atawa maot, urang salawasna bisa minuhan ekspektasi Anjeun.

Naon Dupi 3D Printing?

3Percetakan D mangrupikeun prosés manufaktur aditif anu ngarobih modél CAD 3D janten bagian tilu diménsi ku berturut-turut ngadamel bahan lapisan demi lapisan.. Éta diterapkeun pikeun rupa-rupa aplikasi sareng industri sapertos otomotif, pangwangunan, pabrik, éléktronika jeung médis, sabab sanggup ngahasilkeun produk dina bentuk geometri anu rumit pisan kalayan akurasi anu luhur, sarta versatility na ngamungkinkeun urang ngagunakeun bahan béda.

Janten kumaha cara percetakan 3D?

Dina léngkah munggaran, urang kudu ngarancang model 3D, biasana, ku ngagunakeun software CAD nepi ka rengse eta. Satuluyna, file CAD bakal ditransfer kana file STL jadi printer 3D urang bisa maca eta. Nalika data ditransferkeun ka printer suksés, urang kudu nyiapkeun printer kaasup parameter setting. Terakhir, printer bakal mimiti dianggo nu bakal ngahasilkeun lapisan nurutkeun rarancang hiji-hiji sarta tungtungna ngabentuk bagian 3D.

Keunggulan 3D Printing

Kalenturan Desain

3D percetakan ieu diulas kalawan kalenturan desain. Disisi lain, loba bahan bisa dipaké pikeun téhnik ieu. Di sisi anu sanésna, eta bisa fabricate rupa-rupa wangun geometri ti basajan ka leuwih kompleks, nu éféktif megatkeun wates desain.

Ngurangan Biaya

3D bagian kabentuk dina hiji shot, teu perlu pikeun assembly nu bisa ngurangan biaya tanaga gawé nyata. Salaku tambahan, pikeun prosés séjén kawas CNC machining, biaya alat cukup luhur, tapi parabot nu dipaké pikeun percetakan 3D bisa diganti dina ngan sababaraha jam, jeung ngurangan waktu ngaganti alat bisa nyata ngurangan biaya ogé.

Kurang Runtah Bahan

Teu kawas prosés manufaktur subtractive nu miceun bahan pikeun ngabentuk produk ahir, 3D percetakan boga kirang bahan runtah salila produksi.

Waktos Turnaround pondok

Sababaraha bagian dicitak 3D basajan bisa dihasilkeun dina sababaraha jam, nu nyokot kirang waktos ti bagian machined CNC. Sareng prosés desain ogé gancang pisan ku ngagunakeun parangkat lunak CAD.

Mimitian Proyék Percetakan 3D anjeun sareng Ahli

Naha anjeun peryogi solusi turnkey atanapi proyék 3D khusus, kami di dieu pikeun mantuan Anjeun kaluar. Ngarasa Luncat ka nelepon kami di 86-75523573370 pikeun ngabahas proyék anjeun ayeuna!

Gulung ka Luhur