We Provide the Most Reliable Automotive PCB Assembly Services

MOKO is committed to providing the best automotive PCB Assembly and PCBs by taking advantage of our expertise and rich experience in the automotive industry.

Why Choose Us for Automotive PCB Assembly

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

As an expert in automotive PCB, MOKO is always compliant with industry regulations and stringently controls the quality of each automotive PCBA. Kami disertipikasi kana sertifikasi industri kalebet ISO 9001, ISO 14001, jeung standar UL.

Turnkey Automotive PCB Assembly Services

Turnkey PCB Assembly Services

MOKO provides our clients with turnkey automotive PCB assembly services, mimitian ti ngarancang PCB, jeung fabrikasi, pikeun assembly, pamariksaan, sarta layanan sanggeus-pasar. Partnering with us can eliminate the troubles of working with different manufacturers and suppliers at different stages.

Tim profésional

Tim profésional

MOKO mangrupakeun produsén PCB ngarah di Cina, sareng 16 years of experience offering automotive PCB assembly services to worldwide clients. We have a professional team covering engineering, pabrikan, jeung jualan nu bakal nyadiakeun 24/7 jasa pikeun ngarojong konsumén urang.

Pangiriman dina waktosna

Pangiriman dina waktosna

Urang nerapkeun alat-alat canggih, nyaéta 5 SMT jeung 3 Jalur produksi DIP di MOKO, which allows us to assemble PCBs with high efficiency and accuracy. Tina prototipe, jeung bets leutik pikeun produksi volume tinggi, jeung sagalana di antara, we can deliver PCBAs on time.

Harga kalapa

Harga kalapa

Our in-house manufacturing and assembly enable us to control both the cost and quality, our top-notch automated equipment can improve productivity and reduce labor costs, ku kituna, we can offer the most competitive automotive PCB prices to our clients.

Stable Supplier Network

Stable Supplier Network

We have a stable and complete supplier network, which allows us to get superior raw materials and components at lower costs. The automotive industry is affected largely due to the lack of key components like chips, while our reliable suppliers ensure that we can get sufficient materials.

Turnkey PCB Assembly Services

ikon desain pcb

Leveraging kaahlian urang jeung kamampuhan rékayasa hébat, urang bisa mantuan klien kami mendesain rupa PCBs. Insinyur kami bakal damel sareng anjeun caket pikeun ngartos syarat proyék anjeun sareng nawiskeun solusi desain anu pangsaéna.

Bagian Pengadaan

Urang tiasa mésér komponén sareng bahan tina panyadia anu anjeun nominasi atanapi panyalur kami. Kami ngagaduhan jaringan supplier anu stabil anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun komponén sareng bahan baku kalayan biaya anu langkung handap bari ngajaga kualitas luhur.

Ikon Pabrikan PCB

Urang bisa fabricate rupa-rupa PCBs, kaasup HDI PCBs, PCBs fléksibel, PCB kaku-fléksibel, teras salajengna. Naha éta lapisan tunggal, lapisan ganda, atawa multi-lapisan PCB, urang tiasa ngahasilkeun kana standar kualitas luhur.

ikon assembly pcb

MOKO boga kamampuhan assembly PCB fléksibel, urang tiasa ngalengkepan assembly PCB kalawan efisiensi tinggi. Urang nyadiakeun sagala rupa jasa assembly kaasup:

• assembly SMT
• Ngaliwatan-liang assembly
• BGA PCB assembly
• Prototipe PCB assembly

PCB Majelis Tés

Sateuacan pangiriman, kami bakal nerapkeun séri tés pikeun mariksa kualitas sareng pungsi PCBA, Prosés tés kalebet tés in-circuit sareng 100% tés fungsional. Urang ngalakukeun inspeksi visual, inspeksi optik otomatis, sareng pamariksaan sinar-X otomatis.

Our Automotive PCB Assembly Cases

Automotive Air Conditioner PCB Assembly
Automotive Air Conditioner PCBA
Automotive Display PCB Assembly
Automotive Display PCBA
Automotive Sensor PCB Assembly
Automotive Sensor PCBA

Automotive LED PCB Assembly
Automotive LED PCBA

Automotive PCB Assembly Capacities at MOKO

Jinis PCB
Kaku, Fléksibel, sareng PCB kaku-Flex. MCPCBs, PCB keramik, sareng Rogers PCBs.
Lapisan Count
Urang tiasa ngarakit 1 ka 40 lapisan. (Atanapi numutkeun sarat klien)
Bérés permukaan
Dilapis Emas, Kalungguhan atanapi Bebas timah, OSP, jsb.
Pilihan Majelis
Anjeun tiasa nyungkeun THT, SMT, hibrida atanapi duanana. Tambih Deui, anjeun tiasa nganggo panempatan tunggal sareng dua sisi.
Repair & Rework
Ngalereskeun sareng ngarobih deui mangrupikeun padamelan anu sesah pisan. Anjeun masih tiasa ngahubungi tim kami pikeun solusi anu langkung saé.
Kamampuh Produksi SMT
Kami sanggup ngahasilkeun 10 juta chip per dinten dina kasus 5 Garis SMT. Sareng, 8 juta per dinten dina kasus 0402 jeung 0201.
Kapasitas Produksi DIP
Perusahaan tiasa ngahasilkeun 1.2 juta pcs per dinten kanggo 3 Garis Produksi.
Majelis kandel
3 Garis Produksi pikeun rakitan kurungan(Unggal garis gaduh 15 assembler na 2 insinyur kontrol kualitas)
Majelis nada rupa
turun ka 01005, 0201 ukuran
Panempatan akurasi tinggi
turun kana 4mil(0.1mm) alat pitch

Our Automotive PCBs Are Widely Used

Automotive LED Lighting
Automotive LED Lighting
Automotive Digital Display
Automotive Digital Display
Automotive Sensor System
Automotive Sensor System

Automotive GPS System
Automotive GPS System
Automotive Security System
Automotive Security System
Audio/video Systems
Audio/video Systems

How to Work with Us

Upload file
1. Send us the Gerber and BOM file.
assess files
2. Our engineers would assess these files to confirm the feasibility of the project and then we will offer a competitive quotation.
place orders
3. Place the order and wait for getting your automotive PCBA on time.
Gulung ka Luhur