Majelis BGA PCB

BGA PCB dicitak Circuit Boards kalawan Ball Grid Array. Urang ngagunakeun rupa-rupa téhnik canggih pikeun nyieun BGA PCBs. PCBs sapertos gaduh ukuran leutik, biaya murah, jeung dénsitas bungkusan tinggi. Maka, aranjeunna dipercaya pikeun aplikasi-kinerja luhur.

Kauntungannana BGA PCB

1. Paké Éfisién Spasi
BGA perenah PCB ngamungkinkeun urang pikeun éfisién ngagunakeun spasi sadia. Maka, urang tiasa pasang langkung seueur komponén sareng produsén alat anu langkung hampang.
2. Kinerja termal sareng listrik anu saé
Ukuran BGA PCB Service nyaeta considerably leutik. Maka, dissipation panas relatif loba gampang. Jenis PCB ieu henteu aya pin. Maka, euweuh résiko maranéhanana meunang pegat atawa ngagulung. Ku sabab kitu, PCB cukup stabil pikeun mastikeun kinerja listrik anu saé.
3. Ngahasilkeun Manufaktur luhur
Desain PCB paling BGA ukuranana langkung alit supados langkung gancang didamel. Maka, urang meunang ngahasilkeun manufaktur luhur sarta prosés jadi leuwih merenah.
4. Kurang Ruksakna ngarah
Kami nganggo bal solder padet pikeun manufaktur BGA lead. Maka, aya résiko Lesser yén maranéhna bakal meunang ruksak salila operasi.
5. Biaya handap
Ukuran anu langkung alit sareng rute manufaktur anu merenah mastikeun yén kami ngahasilkeun biaya produksi anu langkung handap. Maka, prosés ieu idéal pikeun produksi masal.

BGA PCB Manufaktur

  • Urang panaskeun sakabéh assembly.
  • Kami nganggo bal solder anu gaduh jumlah solder anu dikontrol pisan. Ku kituna urang bisa ngagunakeun soldering pikeun pemanasan aranjeunna.
  • Ku kituna solder condong ngalembereh.
  • solder nu cools handap sarta condong solidify.
  • Nanging, tegangan permukaan ngabalukarkeun solder molten nganggap alignment luyu kalayan hormat ka circuit board.
  • Sanajan hal anu penting pikeun taliti milih komposisi alloy solder jeung suhu soldering pakait.
  • Ieu kusabab urang kedah mastikeun yén solder henteu ngalembereh lengkep. Maka, eta tetep semi-cair.
  • Ku sabab kitu, unggal bal tetep misah ti nu padeukeut.

Jinis BGA PCBs

1. PBGA (Palastik Ball Grid Array)
Janten, ieu ngagunakeun plastik salaku bahan bungkusan jeung kaca salaku laminate a.
2. TBGA (Pita Ball Grid Array)
Janten, ieu ngagunakeun dua jenis interconnections. Interconnections ieu dumasar kana kalungguhan jeung beungkeutan solder inverted.
3. CBGA (Keramik Ball Grid Array)
Janten, ieu ngagunakeun keramik multi-lapisan salaku bahan substrat.

Inspeksi BGA PCB

Kami biasana nganggo pamariksaan sinar-X pikeun nganalisa fitur BGA PCB. Téhnik ieu katelah XRD di industri sareng ngandelkeun sinar-X pikeun ngungkabkeun fitur disumputkeun tina PCB ieu.. Inspeksi sapertos kitu nembongkeun,
1. Solder Joint Posisi
2. Radius Joint Solder
3. Parobahan dina wangun Circular
4. Solder Joint Kandel

BGA PCBs ti MOKO Téhnologi

  • 1-50 lapisan
  • FR-4, CEM-1, CEM-3, Hight TG
  • Bébas / GÉB bebas timah
  • 0.2mm-7mm Ketebalan Board
  • 500mm × 500mm Max réngsé bagong

MOKO Téhnologi mangrupakeun ngaran renowned di industri PCB. Kami gaduh setelan manufaktur anu luhur sareng tim ahli anu mumpuni. Urang ngahususkeun dina assembly BGA PCB sarta kami bisa rancang papan ngaropéa sakumaha per kabutuhan Anjeun. Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun nempatkeun pesenan anjeun kiwari.

Gulung ka Luhur