Majelis Ngawangun Kotak

Majelis Ngawangun Kotak

Bubuka: MOKO mangrupikeun pabrikan éléktronik anu unggul sareng jasa global khusus dina perakitan ngawangun kotak mékanis sareng éléktronik. Jasa ieu dibasajankeun enclosures leutik dimana dua cetakan palastik encase PCB kana rakitan ngawangun kotak leuwih rumit langkung rumit.

Majelis Ngadamel Buleud Terpadu
Jasa di MOKO Technology Ltd.

MOKO Technology Ltd nyayogikeun kotak listrik sareng mékanis ngawangun jasa perakitan anu khusus pikeun klien kami’ sarat ngahemat duanana waktos sareng artos. Jasa kami bertindak salaku solusi pikeun konfigurasi sistem produk kompléks dina komérsial, industri, sareng aplikasi pertahanan.

Serbaguna Ngawangun Solusi Majelis

Naha éta kandang palastik saderhana atanapi rakitan multi-rak, kami nyayogikeun solusi lengkep pikeun syarat ngawangun kotak ngawangun, kaasup:

  • Enkapsulasi otomatis
  • Majelis Éléktro-Mékanis lengkep
  • Palapis Conformal Otomatis
  • Nguji kalebet Fungsional, Pamungkas, Lingkungan sareng Burn-In
  • Nguji Produk lengkep & Kaduruk-Di
  • Bungkusan custom
  • Pangiriman Produk Langsung
  • Layanan Aftermarket sareng Perbaikan Depot Produk MOKO Diwangun
  • Warehousing & Pesenan Minuhan & Kalacak

Urang tiasa nyayogikeun SMT, PTH, sareng campuran campuran solusi dina hal ngawangun kotak. Kamampuh urang kalebet solusi pikeun sababaraha jinis kandang, rakitan kabel, sareng sub-majelis kalayan pigura logam saderhana ogé rumit.

Pikeun rakitan kabel, urang ngagunakeun bundles kompléks dilucuti, diantelkeun, kabel tinned atanapi bengkong, anu minuhan sarat aplikasi industri sareng militér. Kami nyayogikeun majelis kabel sapertos rak, lomari sareng backplanes. Subassemblies tiasa didamel nganggo bagian mesin anu presisi sapertos kurung, alat kelengkapan, panyambungna, sareng PSU sareng backplanes. Urang ogé tiasa nyayogikeun sub-majelis anu parantos diuji pikeun ngirangan biaya. Kami ngalaksanakeun ulasan desain anu lengkep sateuacan urang ngamimitian prosés perakitan pikeun mastikeun yén urang ngirangan biaya dugi ka mungkin.

Jasa pembuatan ngawangun kotak lengkep kami diluyukeun kana kabutuhan konsumén urang ngahususkeun dina rakitan kabinét, panel kontrol, raka & kandang, rakitan kabel, kabel panel, sub-majelis. Jasa kami ogé kaasup ngawangun kana tatanan (Ngan Dina Waktos), kanban, stock babawaan, pakan langsung sareng sumber murah pembuatan sumber, suplai sareng distribusi. Tujuan kami nyaéta pikeun ngaheéat sacara konsisten waktos sareng artos palanggan ku nganterkeun solusi rakitan ngawangun kotak kualitas luhur.

Konsumén urang tiasa nampi seueur
kauntungan ku milih jasa kami:

Jangkauan ageung pakakas otomatis sareng alat uji coba:

  • ESD sareng iklim dikawasa pangropéa kualitas perawatan
  • Perakitan hemat biaya sareng harga pengiriman
  • Jasa dukungan téknis
  • Gampang nuturkeun tanda petik online sareng pesenan

Kami gaduh pangalaman sareng élmu éksténsif dina pembuatan kotak ngawangun mastikeun kami nahan standar anu pangluhurna nalika urang ngumpul, barang uji sareng paket ka titik pelanggan tina spésifikasi penjualan, dina ngalakukeun éta kami ngamankeun klien kami biaya sareng hemat waktos anu penting. Sedengkeun kami sumber papan sirkuit dicitak sareng dipager ti pabrik pasangan, unggal konsumén dialokasikan pikeun manajer proyék khusus anu hartosna aranjeunna nguntungkeun tina kontak supplier tunggal sapanjang siklus hirup proyék. Ku cara éta urang tiasa ngajamin kualitas, nilai sareng kaunggulan ngalangkungan prosés pembuatan kotak.

Éta pisan kusabab kotak ngawangun kemitraan manufaktur sareng MOKO nawiskeun kauntungan komérsial sapertos kitu anu seueur palanggan kami ayeuna outsourcing sadaya kagiatan pabrikna ka kami.

Pikeun mastikeun yén tingkat kualitas urang teras-terasan dijaga, kami nawiskeun jasa tambahan tina sumber komponén, tata perenah, ngolah deui, sareng uji coba PCB sareng pamariksaan. Kalayan MOKO kotak ngawangun jasa perakitan, anjeun bakal nampi dukungan lengkep pikeun prosés perakitan mékanis sadayana.

Kasus PCB Pangénggalna

Gulung ka Luhur