Certification & Patent

MOKO ngajaga sistem kontrol kualitas anu kuat, kaasup ISO, IPC, UL Certified. MOKO geus ISO-9001 didaptarkeun saprak 2006. Kami dievaluasi taunan pikeun mastikeun sertifikasi kami. bisnis urang diwangun dina komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang.

Sertifikasi Perusahaan

ISO-9001-2015-sertipikat
ISO14001
Sertipikat UL
sertipikat IPC
sertipikat Alibaba
sertipikat PMP

Patén-patén

Sertifikasi produk

Rohs
sertipikat CE
Gulung ka Luhur