Jasa Majelis Éléktronik

Leveraging pangalaman éksténsif kami sarta kaahlian dina assembly éléktronik pikeun mantuan Anjeun ngumpul unggal produk éléktronik pikeun standar tinggi na sangkan hirup urang hadé..

Alesan pikeun Mitra sareng MOKO pikeun Majelis Elektronik

Anu Luhung Sunda&Tim D

The Superior R&D Team

We take pride in the fact that we have a superior R&D team. Tim panalungtikan sareng pamekaran kami ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun yén kami terus-terusan ngabaru. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun konsistén ngembangkeun produk anyar anu kualitas premium. Maka, kami salawasna payuneun pesaing kami nalika ngeunaan téknologi anyar.

Lengkep Supply Chain

Lengkep Supply Chain

Ranté suplai di MOKO lengkep sareng stabil, urang boga hubungan alus jeung suppliers, ku kituna urang bisa ménta bahan baku kualitas luhur kalawan waragad handap. Dina waktos anu sasarengan, Simkuring gaduh sistem ERP terpadu, nu mantuan kami pikeun ngalacak unggal hambalan tina ranté suplai gampang. Ku gawé bareng urang, Anjeun tiasa gaduh jaminan yén anjeun bakal mayar biaya minimum pikeun kéngingkeun jasa perakitan éléktronik anu unggul.

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

MOKO Technology percaya kana nyandak léngkah-léngkah tambahan pikeun mastikeun yén kualitas produk urang jauh langkung ageung tibatan naon waé di pasar. Maka, produk urang langkung dipercaya, awet, sareng épisién pisan. MOKO Technology ogé ngagaduhan ISO 9001 sertifikasi anu ngabuktoskeun kapercayaan urang salaku pabrik. Maka, damel sareng kami bakal ngijinkeun anjeun ngagaduhan katenangan yén produk anjeun aya dina tangan anu aman.

Pangalaman euyeub

Pangalaman euyeub

MOKO nawarkeun rupa-rupa layanan electro assembly pikeun leuwih 16 taun, kami geus ngalayanan konsumén di pasar béda kayaning otomotif, médis, industri, éléktronika konsumén, teras salajengna. Kami well-versed dina sarat jeung standar produk éléktronik dipaké pikeun industri béda, sarta pangalaman euyeub urang ngajadikeun urang yakin papanggih rupa syarat assembly ogé.

Jasa Pangujian Di-Bumi

Jasa Pangujian Di-Bumi

Dina usaha urang pikeun nyayogikeun dalil nilai unik, kami nyayogikeun jasa tés di-bumi ka mitra kami. Janten, upami anjeun damel sareng kami maka anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya jasa uji coba kami. Jasa pengujian kami kalebet Inspeksi Artikel Pertama, Inspeksi sinar-X Otomatis, sareng Inspeksi Optik Otomatis pikeun sababaraha ngaran. Ku sabab kitu, nempatkeun pesenan sareng kami bakal ngamungkinkeun anjeun gaduh jasa uji komplementér.

Majelis PCB Volume Tinggi

Majelis PCB Volume Tinggi

MOKO ngagunakeun alat-alat pangdeudeul industri sareng ngenalkeun téknologi canggih anu tiasa ningkatkeun produktivitas sareng kualitas sacara signifikan., kamampuan manufaktur jeung assembly volume tinggi kami masihan kami kaunggulan signifikan leuwih pesaing urang. Sareng patuh kami sareng standar internasional sareng kaahlian karyawan kami mangrupikeun kauntungan tambahan.

Jasa Majelis Éléktronik Kami

Kabel sareng Majelis Abah

Kami nyayogikeun rupa-rupa jasa perakitan kabel sareng abah, ti assembly abah wiring basajan tur baku pikeun kompléks jeung custom kabel jeung assembly abah. Kami sanggup nanganan kabel sareng kawat abah assembly dina waktos turnaround shortest, euweuh urusan naha anjeun merlukeun prototipe atawa rakitan volume tinggi. Langkung utami, kabel jeung abah assembly urang bisa minuhan sagala jinis standar industri.

Majelis Ngawangun Kotak

Urang ogé ngahususkeun dina kotak ngawangun assembly, aya rupa-rupa layanan assembly kotak ngawangun sarta solusi sadia di MOKO kaasup loba jenis enclosures, rakitan kabel, jeung sub-assemblies. Dina watesan kotak ngawangun assembly, urang nerapkeun téknologi assembly béda kayaning SMT, PTH, jeung téhnologi assembly dicampur.

Majelis Mékanis Éléktro

Kami sacara luas nganggo majelis elektro-mékanis pikeun ngahontal sababaraha tujuan urang. Sababaraha hal ieu kalebet saklar kontrol, generasi kakuatan, sareng angkat beurat otomatis. Kami nganggo jenis rakitan ieu dina aplikasi rumit anu ngalibatkeun komponén éléktronik anu canggih. MOKO parantos nyayogikeun jasa rakitan mékanis elektro ka para nasabah dina sababaraha pasar, sarta kami mahér dina alat listrik jeung mékanis béda.

Majelis PCB LED

MOKO nawarkeun klien kami layanan hiji-eureun pikeun bagian éléktronik lampu dipingpin, urang difokuskeun ODM / OEM dipingpin PCB assembly, OEM LED kontrol PCBA jeung OEM LED Supir PCBA. Urang tiasa ngadamel sareng ngumpul jinis PCB LED sapertos UV LED PCBA pikeun mesin médis, UV LED PCBA pikeun printer 3D, AC220V driverless dipingpin PCBA, LED PCBA pikeun lampu jalan, jsb.

Kualitas Kahiji

MOKO Téhnologi ieu certificated kalawan ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, jeung UL, anu nunjukkeun komitmen urang kana kontrol kualitas anu ketat.

Kasus Majelis éléktronik di MOKO

Majelis PCB éléktronik
Majelis PCB éléktronik
Majelis Tracker GPS
Majelis Tracker GPS
Déwan éléktronik HDI
Déwan éléktronik HDI

Déwan éléktronik tambaga beurat
Déwan éléktronik tambaga beurat
Majelis PCB Daya Tinggi
Majelis PCB Daya Tinggi
assembly éléktronik LED
assembly éléktronik LED
Rakitan éléktronika TH-Sensor
Rakitan éléktronika TH-Sensor

Déwan éléktronik kontrak LoRa
Déwan éléktronik kontrak LoRa

Kami Nawiskeun Jasa Majelis Éléktronik pikeun Rupa-rupa Pasar

Énergi
Énergi
Industrial
Industrial
Telekomunikasi
Telekomunikasi

Médis
Médis
Otomotif
Otomotif
IoT
IoT

Hubungi kami ayeuna pikeun diajar kumaha jasa perakitan éléktronik kami tiasa ngagancangkeun produksi sareng kamekaran anjeun
Gulung ka Luhur