Service Desain Embedded

MOKO nyadiakeun hiji-eureun solusi desain embedded ka konsumén urang nu nutupan fase pinuh tina siklus kahirupan produk.

Naon Desain Embedded?

Pikeun ngartos patarosan ieu, urang kedah terang heula definisi embedded system.

Sistem embedded nujul kana sistem hardware komputer dumasar kana microprocessor kalawan software dirancang pikeun ngahontal fungsi husus., nu maénkeun peran salaku sistem bebas atawa salaku bagian tina sistem. Contona, hiji mesin cuci, smartphone a, atanapi sistem aksés kaamanan sadayana tiasa janten sistem anu dipasang.

Sedengkeun pikeun desain sistem embedded, éta prosés anu ngagabungkeun hardware jeung firmware desain babarengan pikeun ngawangun sistem sarta ngahontal fungsi husus. Éta ngalibatkeun seueur léngkah kalebet desain PCB, firmware coding jeung programming kana mikrokontroler nu.

Jasa Desain Embedded MOKO

Di MOKO Technology, jasa desain embedded kami bisa custom solusi pangalusna pikeun kaperluan proyék anjeun. Insinyur urang ahli dina widang ieu, sareng aranjeunna bakal damel sareng anjeun sapanjang proyék tina modél dugi ka manufaktur sistem anu dipasang pikeun mastikeun sistem anu dirancang tiasa nyumponan sarat anjeun sareng tiasa dianggo kalayan saé. Urang tiasa ngabantosan para nasabah pikeun ngembangkeun sareng nerapkeun sistem anu dipasang anu ngagunakeun kakuatan anu kirang sareng beroperasi dina kaayaan anu terjal.

MOKO mangrupikeun panyadia desain anu dipasang anu khusus dina desain éléktronik sareng jasa manufaktur. Hoyong terang langkung rinci? Hubungi kami ayeuna atanapi nelepon kami di 86-75523573370 pikeun meunangkeun respon gancang.

MOKO Embedded System Design Services

Naha Outsource mun MOKO Téhnologi?

  • Kami ahli dina aréa sistem embedded. Kami geus akumulasi leuwih 10 taun pangalaman anu ngamungkinkeun urang pikeun nanganan rupa proyék di industri béda. Hayu urang mantuan anjeun dina prosés desain embedded, bari anjeun bisa difokuskeun aspék séjén anjeun bisnis.
  • MOKO nyayogikeun jasa desain embedded sareng waktos balik anu pondok bari ngajamin kasampurnaan dina waktos anu sami. Upami timeline proyék anjeun ketat, urang tiasa ngadamel éta sareng ngajantenkeun proyék anjeun langsung dilaksanakeun.
  • Sistem dokuméntasi sora. Kualitas dokuméntasi tiasa mutuskeun naha desain tiasa kahartos ku insinyur, maintainable ku ngarojong teknis na repeatable dina fabrikasi. Di dieu di MOKO, urang boga sistem dokuméntasi sora jeung efisien, janten upami anjeun hoyong nyiptakeun patén pikeun ideu sareng produk anjeun, kami pilihan idéal Anjeun.

Prosés Desain Embedded di MOKO

Desain sistem embedded sanes padamelan anu gampang anu ngalibatkeun seueur léngkah, jadi penting pisan pikeun nyieun rencana anu sistematis. MOKO parantos ngawangun prosés desain anu disematkeun anu ngabantosan urang ngarobih sadayana siklus desain kana tahap anu tiasa diurus pikeun ningkatkeun efisiensi..

Lengkah 1: Ngartos Syarat Proyék

Léngkah munggaran dina desain sistem anu dipasang nyaéta ngartos syarat khusus tina proyék ku cara komunikasi sareng para nasabah teras ngarobih ideu kana spésifikasi.. Spésifikasi henteu dugi ka jumlah I / Os, urang ogé kedah terang aplikasi sareng kaayaan operasi sabab sistem anu dipasang di jero ruangan béda sareng anu dianggo di luar..

Lengkah 2: Skema Gedong

Dina léngkah ieu, désainer hardware urang mimiti ngawangun schematic nu. Éta ngalibatkeun pilihan mikrokontroler sareng komponén sanésna, Éta mangrupikeun léngkah anu penting sabab mikrokontroler mangrupikeun konci pikeun sistem anu dipasang. Urang bakal nyandak pertimbangan pinuh kaasup speed processing, kenangan, konsumsi kakuatan, sareng biaya sateuacan urang ngadamel pilihan anu leres.

Lengkah 3: Desain PCB

Sakali urang réngsé wangunan schematic nu, urang bakal ngalih ka rarancang PCB pikeun sistem embedded, anu mangrupikeun prosés anu rumit sareng rumit anu meryogikeun desainer kami pikeun nerapkeun prakték pangsaéna pikeun fungsionalitas, manufakturability, jeung reliabilitas. Sakumaha urang terang yén rarancang PCB tiasa sesah nalika damel sareng mikrokontroler berkecepatan tinggi sareng / atanapi sirkuit sinyal campuran.. Tapi tong hariwang, urang boga kaahlian di wewengkon ieu sarta kami tiasa ngadamel design PCB pajeulit.

Lengkah 4: Prototipe

Dina léngkah 4, urang bakal kéngingkeun prototipe upami PCB lulus tés sareng tiasa dianggo tanpa kasalahan. Teras we bakal nguji prototipe pikeun mariksa feasibility.

Lengkah 5: Pangwangunan firmware

Saprak ayeuna urang geus réngsé desain hardware tina sistem embedded, urang kudu rengse hambalan penting séjén: ngembangkeun firmware. Désainer firmware kami bakal nyerat kodeu supados tiasa dianggo. Ngembangkeun firmware mangrupikeun prosés anu peryogi waktos kanggo réngsé, sanajan kasalahan leutik bisa ngakibatkeun jam debugging. tur bakal jadi low lamun ngambah ngaeureunkeun, urang boga désainer firmware profésional sarta ngalaman pikeun nyepetkeun prosés.

Lengkah 6: Nguji sarta ditampa

Léngkah anu terakhir tapi henteu sakedik nyaéta pikeun nguji desain sistem anu dipasang sateuacan dipasang. tés ngawengku rupa-rupa, kami henteu ngan ukur nguji fungsionalitasna, tapi ogé bakal nguji réliabilitas sirkuit utamana nalika operasi deukeut watesna.

Kasus Desain Embedded

Énergi kakuatan éléktronik

Éléktronik Daya Énergi

Énergi kakuatan éléktronik

Unit kontrol éléktronik

Énergi kakuatan éléktronik

Papan Telekomunikasi

Énergi kakuatan éléktronik

Modul Telepon

Énergi kakuatan éléktronik

Mesin Kopi calakan

Énergi kakuatan éléktronik

Produk Imah Smart

Siap Meunangkeun Panawaran?

Mangpaatkeun jaringan kami sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun ku MOKO Technology pikeun anjeun.

Gulung ka Luhur