Manufaktur Éléktronik MOKO pikeun Industri Énergi

Marengan populasi laun ngaronjat di dunya, planét urang keur nyanghareupan masalah serius nyaeta kurangna énergi. Sedengkeun sumber energi konvensional saperti batubara, minyak jeung gas alam anu teu renewable sarta bakal ngabalukarkeun polusi ka lingkungan urang téh depleted dinten ka poé. Kukituna, pikeun ngajamin énergi anu cukup dipikabutuh pikeun kahirupan urang, éta rada urgent pikeun urang pikeun manggihan sababaraha métode pikeun ngajawab masalah. Ngagunakeun énergi anyar kayaning tanaga surya jeung énergi angin bakal jadi cara mantuan, sabab renewable sarta alus pikeun lingkungan urang.
MOKO Téhnologi, salaku perusahaan pinuh tanggung jawab sosial, ieu Certified kalawan ROHS tur patuh kana inisiatif héjo. Kami nawiskeun jasa manufaktur éléktronik anu ramah lingkungan pikeun konsumén urang kalebet kabel&Rakitan PCB, produksi cahaya LED pinter, Pangembangan sareng manufaktur alat IoT, sareng solusi manajemén énergi ku ngagunakeun bahan anu henteu ngarugikeun lingkungan. Kami nyayogikeun solusi manufaktur éléktronik hiji-eureun pikeun ngajantenkeun ide anjeun janten kanyataan, ti desain nepi ka rékayasa jeung manufaktur.

Jasa Manufaktur Éléktronik kami pikeun Industri Énergi

Énergi Renewable PCB Prototipe & Jasa Majelis

PCB dipaké pikeun alat tanaga renewable boga syarat leuwih luhur batan papan circuit dicitak normal. MOKO parantos nawiskeun para klien kami jasa manufaktur papan sirkuit cetak kualitas luhur sareng jasa perakitan 10 taun. Sarta kami well-versed naon standar PCB kudu ngahontal pikeun mastikeun kinerja luhur éléktronika énergi renewable. Nyaéta 3 pertimbangan utama dibéréndélkeun di handap:

1. Bahan-bahanna: Bahan PCB dipaké pikeun éléktronika énergi renewable merlukeun pikeun nanganan aplikasi-daya tinggi di lingkungan operasi ekspektasi. Kukituna, penting pisan pikeun milih bahan anu leres, MOKO teh ahli dina PCB sarta kami wawuh jeung sagala rupa bahan, mastikeun yén urang bisa ngarancang PCB jeung bahan pangalusna-cocog pikeun proyék-proyék Anjeun.

2. Komponén éléktronik: Urang ngarti kamampuhan jeung sipat komponén béda, ku kituna, urang tiasa milih komponén anu leres anu bakal maksimalkeun pungsi papan sirkuit anu dicitak sareng alat.

3. Kabel sareng Abah: Kami ngarancang kabel sareng abah khusus pikeun nanganan beban tambahan, nu bisa ngajamin reliabiliti tina papan sirkuit dicitak jeung operasi sakabéh éléktronika.

MOKO sanggup nyadiakeun ladenan PCB handap pikeun industri énergi renewable:
Héjo Energy PCB Manufaktur
Inverter PCB Fabrikasi
Turnkey PCB Manufaktur
PCB pikeun AC ka DC Power Converter
Prototipe PCB&Majelis pikeun Parabot Solar
Majelis PCB pikeun Alat Angin Power

Bluetooth Prototipe Circuit Board

Bluetooth Prototipe Circuit Board

Smart Controller PCB Prototipe

Smart Controller PCB Prototipe

Power Control Majelis PCB

Bluetooth beacon PCBA

Bluetooth beacon PCBA

Alat pangimeutan énergi & Solusi

MOKO parantos ngembangkeun sababaraha alat sareng sistem anu ngabantosan jalma ngawas énergi sacara real waktos, nu bisa nyingkahan runtah énergi ogé.

1. Alat Imah Smart

Smart colokan

Kami parantos ngembangkeun sababaraha jinis colokan pinter anu tiasa dianggo pikeun ngawas pamakean listrik, aranjeunna dilengkepan fungsi kadali jauh nu ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun switch pikeun ngahemat énergi malah anjeun teu imah. Di sisi anu sanésna, Pangukuran kakuatan anu tepat ngabantosan anjeun terang sabaraha listrik anu dianggo sareng anjeun moal ragu ngeunaan tagihan listrik..

Pindah pinter

Gampang dipasang, eta bisa digarap kalawan sagala lampu sambungan hiji arah kaasup lampu LED, lampu pijar jeung fluoresensi. Saklar pinter urang tiasa ngadalikeun lampu sareng alat éléktronik rumah tangga anu sanés ngalangkungan smartphone kalayan gampang sareng jarak jauh pikeun ngahémat langkung énergi.

Pindah pinter

Gampang dipasang, eta bisa digarap kalawan sagala lampu sambungan hiji arah kaasup lampu LED, lampu pijar jeung fluoresensi. Saklar pinter urang tiasa ngadalikeun lampu sareng alat éléktronik rumah tangga anu sanés ngalangkungan smartphone kalayan gampang sareng jarak jauh pikeun ngahémat langkung énergi.

2. EV Ngecas Socket

MOKO nembe ngembangkeun stop kontak ngecas pikeun kendaraan listrik, ku ngagunakeun stop kontak ieu, jalma tiasa nyetél waktos ngecas sareng énergi listrik, leuwih penting, stop kontak bakal eureun ngecas lamun batréna geus dicas pinuh. Kalayan alat pinter sapertos kitu, énergi bisa disebarkeun ogé sarta euweuh runtah énergi.

Naha MOKO Téhnologi?

Pamastian kualitas

Kusabab ngadegna di 2006, MOKO geus nengetan kualitas produk urang, euweuh urusan pikeun manufaktur atawa jasa assembly, we make sure 100% inspection to guarantee the high-quality. Kami parantos kéngingkeun sertifikasi ISO9001, RoHS sareng UL, anu hartosna prosés sareng produk urang saluyu sareng standar internasional.

Ahli Manufaktur éléktronik

Insinyur berpengetahuan kami ahli di daérah manufaktur éléktronik anu gaduh pangalaman anu beunghar sareng ogé wawuh sareng industri énergi. Aranjeunna damel sareng klien caket pikeun nyayogikeun saran anu mangpaat sareng ngabantosan sapanjang proyék, ti konsep nepi ka rarancang jeung rékayasa, mastikeun yén produk urang bisa ngahontal tingkat luhur kinerja sarta reliabilitas.

Motong-ujung Téhnologi jeung Equipment

Urang ngagunakeun téknologi paling canggih pikeun nanganan proyék manufaktur éléktronik. Urang mekar parabot urang terus jeung ningkatkeun prosés internal urang nu mantuan pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk, anu masihan kami kapercayaan pikeun nawiskeun jasa manufaktur éléktronik anu pangsaéna pikeun para klien kami dina waktos anu pondok.

Taros Kami

Dupi anjeun ngagaduhan proyék nu merlukeun pamakéan sensor? Hubungi kami ayeuna pikeun kéngingkeun kutipan instan!

Gulung ka Luhur