DFM GRATIS Cék

Nyaéta naon anu tiasa disayogikeun ku téknologi MOKO pikeun pamariksaan DFM gratis anjeun!

1. Cék sinyal sareng campuran
2. Cék kakuatan / Ground
3. Cék bor
4. Cek masker solder
5. Cék layar sutra

Cék sinyal sareng Campuran Lapisan

Pariksa Barang salian kateranganana:
Spasi:
Pikeun mimitian ku, éta ngalaporkeun kamungkinan jenis palanggaran jarak antara komponén anu béda sapertos sirkuit sareng jaring. Salaku tambahan jarak antara jaring CAD sareng jarak anu caket ogé disorot. Sanaos fitur na mangrupikeun jinis anu henteu némpél kusabab cek DFM kami ngagaduhan kamampuan ieu.

Ukuranna:
Laporan ukuran aslina anjeun bakal tungtungna upami garis dicukur, beuheung, busur dicukur, busur dicukur, jsb.

Tongkat:
Laporan titik tungtung garis anu teu nyambung.

Sliver:
Laporan sadaya pad kana pad sareng garis kana slivers pad.

Bor:
Laporan leungit bantalan ogé palanggaran jarak antara NPTHs / PTHs / Vias dibarengan sirkuit, tambaga, cincin annular sareng bantalan.

Rute:
Pelanggaran jarak antara bantalan, sirkuit ogé ujung fitur rute sareng sajabana.

Pariksa Bor

Dina cara anu sami ieu kalebet:

  • Ukuran liang
  • Pamisahan liang
  • Liang leungit
  • Liang tambahan
  • kakuatan / Pondok pondok
  • NPTH ka rute
  • Dihukum vias
  • Sambungan termal

Cék Taneuh Daya

Nya kitu ogé:

  1. Bor
  2. Sliver
  3. Rute
  4. Termal
  5. Jarak NFP
  6. Jarak pesawat
  7. Pesawat
  8. Tetep di / Tetep kaluar daérah
Cék Masker Solder

Khususna cek ieu:

  • Spasi
  • Sliver
  • Sasak
  • Leungit
  • Bantalan
  • Bor
  • Sinyalna
Cék Layar Sutra

Béda deui jeung anu tiheula, éta cek:

  1. Dihijikeun masker solder
  2. Ngabersihan liang
  3. Senar tindih
  4. Lebar garis
  5. Clearance SMD
  6. Ngaberesihan pad
  7. Reresihan rute
Luhureun Sadaya Anu Anjeun Milari Solusi DFM Gratis?

MOKO Technology nawiskeun cek DFM premium gratis!

Salaku tambahan, kami nyayogikeun cek file PCB gratis, anu disebut sanés ngan ukur PCB DFM tapi ogé cek DFM. Kusabab éta penting pisan pikeun kéngingkeun PCB DFM. Salaku tambahan, kumargi jasa DFM Gratis kami anu pangsaéna di pasar. Salaku hasilna, ieu saleresna bakal janten sumber hemat biaya pikeun anjeun. Kusabab salaku hasil tina DFM masalah manufaktur tiasa dihambat.

Janten sistem cek DFM gratis MOKO Technology sacara mangrupikeun lifesaver!

Saterasna, Masalah DFM sabenerna tiasa nurunkeun biaya PCB anjeun sareng waktos kalungguhan PCB handap. Kalayan ieu dina pikiran, sistem mariksa DFM otomatis kami bakal meta salaku tipayun sareng ngadeteksi kamungkinan masalah manufaktur (Masalah DFM). Kusabab aranjeunna tiasa nyababkeun masalah saatosna.

Sababaraha Masalah DFM Anu Tiasa Kamungkinan Nyumput Dina Desain PCB Anjeun
  1. Liang duplikat
  2. Latihan kaleuleuwihi
  3. Slivers dina lapisan anu béda
  4. 2 latihan gaduh lébar tambaga Henteu cekap diantara aranjeunna.
  5. Leungiteun clearances
  6. Garis henteu katutup leres
  7. Sambungan termal rusak.

Nanging, urang bahkan henteu acan ngeruk permukaan!
Salian ti ieu, sistem mariksa DFM gratis kami cek seueur deui!

Kasimpulanana, ayeuna anjeun terang naha anjeun kedah kéngingkeun MOKO Technology's Free DFM. Akibatna, éta tiasa nyalametkeun anjeun seueur nyeri sirah sareng kaleungitan waktos engké!

Salaku tambahan, urang bakal tiasa damel sareng anjeun pikeun méréskeun masalah pas dideteksi pikeun mastikeun tahap pembuatan PCB anu lancar.

Gulung ka Luhur