Industrial PCB Assembly Expert

With our rich experience and one-stop industrial PCB assembly services, MOKO Technology helps clients develop reliable and innovative industrial products with a short turnaround time.

Why Work with Us for Industrial PCB Assembly Projects

Kaahlian

We have a wealth of experience in offering industrial PCB assembly services, our industrial PCBAs are widely used in various industrial equipment including sensors, alternative energy conditioning systems, sistem ngawaskeun kakuatan, industrial controls, sareng seueur deui.

Stringent Quality Control

Industrial PCB assemblies have high requirements for reliability and precision because of their harsh end-use environments. MOKO has always strictly controlled quality, éta 100% inspection ensures the high quality of every industrial PCBA, and our certifications such as ISO 9001, ISO 14001, and UL also demonstrate our commitment to quality.

Wide Range of Industrial PCB Assembly

There are a wide array of PCBs available at MOKO, we can provide assembly services for PCBs with different materials and types based on your projects. From rigid PCBs to flex PCBs and rigid-flex PCBs, from single-layer PCBs to double- and multi-layer PCBs, our flexible and turnkey industrial PCB assembly services can always meet your needs.

Quick Turnaround Time

We streamline the manufacturing process and utilize state-of-the-art equipment to improve the production efficiency and quality of our industrial PCBAs. Tina prototipe, jeung bets leutik pikeun produksi volume tinggi, jeung sagalana di antara, we are capable of providing PCBAs with fast turnaround times.

Industrial PCB Assembly Services at MOKO

ikon desain pcb

Leveraging kaahlian urang jeung kamampuhan rékayasa hébat, urang bisa mantuan klien kami mendesain rupa PCBs. Insinyur kami bakal damel sareng anjeun caket pikeun ngartos syarat proyék anjeun sareng nawiskeun solusi desain anu pangsaéna.

Bagian Pengadaan

Urang tiasa mésér komponén sareng bahan tina panyadia anu anjeun nominasi atanapi panyalur kami. Kami ngagaduhan jaringan supplier anu stabil anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun komponén sareng bahan baku kalayan biaya anu langkung handap bari ngajaga kualitas luhur.

Ikon Pabrikan PCB

Our professional engineer team customizes the design of the PCB prototype according to the project requirements, which greatly reduces the possibility of errors in the later stage. Ensure PCBA quality and speed up turnaround time with our PCB prototyping services.

ikon assembly pcb

MOKO boga kamampuhan assembly PCB fléksibel, urang tiasa ngalengkepan assembly PCB kalawan efisiensi tinggi. Urang nyadiakeun sagala rupa jasa assembly kaasup:

• assembly SMT
• Ngaliwatan-liang assembly
• BGA PCB assembly
• Prototipe PCB assembly

PCB Majelis Tés

Sateuacan pangiriman, kami bakal nerapkeun séri tés pikeun mariksa kualitas sareng pungsi PCBA, Prosés tés kalebet tés in-circuit sareng 100% tés fungsional. Urang ngalakukeun inspeksi visual, inspeksi optik otomatis, sareng pamariksaan sinar-X otomatis.

Industrial PCB Assembly Capabilities

Jinis PCB
Kaku, Fléksibel, sareng PCB kaku-Flex. MCPCBs, PCB keramik, sareng Rogers PCBs.
Lapisan Count
Urang tiasa ngarakit 1 ka 40 lapisan. (Atanapi numutkeun sarat klien)
Bérés permukaan
Dilapis Emas, Kalungguhan atanapi Bebas timah, OSP, jsb.
Pilihan Majelis
Anjeun tiasa nyungkeun THT, SMT, hibrida atanapi duanana. Tambih Deui, anjeun tiasa nganggo panempatan tunggal sareng dua sisi.
Repair & Rework
Ngalereskeun sareng ngarobih deui mangrupikeun padamelan anu sesah pisan. Anjeun masih tiasa ngahubungi tim kami pikeun solusi anu langkung saé.
Kamampuh Produksi SMT
Kami sanggup ngahasilkeun 10 juta chip per dinten dina kasus 5 Garis SMT. Sareng, 8 juta per dinten dina kasus 0402 jeung 0201.
Kapasitas Produksi DIP
Perusahaan tiasa ngahasilkeun 1.2 juta pcs per dinten kanggo 3 Garis Produksi.
Majelis kandel
3 Garis Produksi pikeun rakitan kurungan(Unggal garis gaduh 15 assembler na 2 insinyur kontrol kualitas)
Majelis nada rupa
turun ka 01005, 0201 ukuran
Panempatan akurasi tinggi
turun kana 4mil(0.1mm) alat pitch

Our Industrial PCBAs Are Used in Wide Applications

Energy Control Systems
Energy Control Systems
Industrial Automation
Industrial Automation
Industrial Lighting Systems
Industrial Lighting Systems

Industrial Measurement Equipment
Industrial Measurement Equipment
Sénsor
Sénsor
EV Charging solutions
EV Charging solutions

Tell us More about Your Industrial PCB Assembly Projects

Gulung ka Luhur