Hiji Selapkeun Molding

Selapkeun molding mangrupakeun salah sahiji téhnik molding paling éféktif, nu bisa ngagabungkeun logam jeung plastik babarengan jadi bagian dijieun pageuh tur sampurna. Éta langkung populér sareng seueur dianggo pikeun seueur aplikasi sapertos alat éléktronik anu dibungkus, fasteners threaded, alat-alat médis jeung saterusna. Téknologi MOKO parantos ngusahakeunana langkung ti dasawarsa, kami nawiskeun hiji-eureun solusi sisipan molding, mimitian ti ngarancang nepi ka manufaktur, jasa pagawean jeung sanggeus-jualan. Urang ngahususkeun dina produk molding, henteu ngan pikeun sisipan molding, tapi ogé pikeun molding konvensional, over-molding jeung injection molding, jsb.

Naha Milih Téhnologi MOKO pikeun Selapkeun Molding?

Pangalaman éksténsif

Sareng MOKO, kami geus milu dina rupa-rupa proyék molding sisipan saprak ngadegna di 2006, insinyur kami ahli di wewengkon ieu anu bisa mantuan Anjeun sapanjang proyék nyadiakeun solusi custom-tailored ka anjeun.

Pamastian kualitas

Mangtaun-taun, MOKO parantos ngainvestasikeun seueur biaya pikeun ngapdet alat-alat pikeun mastikeun yén alat-alat urang ngahontal tingkat anu unggul di industri. Mesin canggih kami gaduh kinerja produksi anu langkung saé anu ogé tiasa ngajamin kualitas produk urang.

Kualitas Premium

MOKO parantos kéngingkeun sertifikasi kalebet ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, jeung UL, anu hartosna prosés manufaktur sareng produk urang tiasa nyumponan standar internasional. Anjeun bébas tina masalah kualitas, departemén kadali kualitas ketat urang bisa mastikeun yén produk konsumén urang nampi anu luhur-nagara golongan.

Industri-ngarah Selapkeun molding Service

Mangtaun-taun, MOKO parantos mekarkeun alat-alat kami sareng ngaoptimalkeun prosés pikeun mastikeun yén jasa cetakan kami ngahontal tingkat anu unggul di industri.. Mesin canggih kami gaduh kinerja produksi anu langkung saé anu ogé tiasa ngajamin kualitas produk urang, sareng prosés anu dioptimalkeun ningkatkeun efisiensi produksi sacara signifikan.

Selapkeun Molding Produk Témbongkeun

Selapkeun Molding Produk Hiji
Selapkeun Molding Produk Dua
Selapkeun Molding Produk Opat
Selapkeun Molding Produk Genep

Kumaha Dupi Selapkeun Molding Gawé?

Prosés sisipan molding kasarna sarua jeung léngkah produksi suntik molding tradisional, bédana utama nyaéta yén bagian logam bakal ditempatkeun dina kapang dina posisi husus munggaran pikeun sisipan molding, sarta metoda inserting bagian logam bisa duanana cara manual tur otomatis. Di handap ieu daptar unggal hambalan tina sakabeh proses:

Léngkah munggaran, selapkeun bagian logam kana kapang dina posisi nu bener. Pikeun produksi kalawan volume low, urang tiasa nganggo sisipan manual, tapi punten dicatet yén sisipan manual boga watesan ukuran logam. Biasana, operator kudu maké sarung salaku suhu kapang luhur, nu bakal mawa kasulitan pikeun operasi, utamana lamun bagian logam anu leutik. Sedengkeun pikeun sisipan otomatis, éta boga akurasi tinggi, konsistensi jeung efisiensi. Tapi urang kedah sadar yén biaya awal pikeun prosés otomatis langkung luhur, jadi urang kudu milih hiji metodeu nu paling ongkos-éféktif.

Kadua, bahan palastik molten bakal nyuntik kana kapang nu, jeung nutupan bagian logam lengkep lamun solidifies, mastikeun yén komponén logam sareng plastik ieu tiasa napel pageuh sareng sampurna.

Léngkah pamungkas, miceun komponén well-encapsulated ti kapang sanggeus cooling.

Kaunggulan tina Insert Molding

Ukuran Produk Leutik

Dibandingkeun jeung bagian assembly, selapkeun produk dijieun boga ukuran leuwih leutik salaku bagian logam perenahna di jero, nu hartina ukuran sakabeh produk bisa tetep sarua sanajan dilengkepan komponén logam. Di sisi anu sanésna, prosés molding sisipan bisa rancang komponén leutik tur thinner bari kinerja moal kapangaruhan.

waragad handap

Teu perlu ngumpul bagian, euweuh las atawa prosés sekundér séjén diperlukeun pikeun molding sisipan, ngan sisipan bagian logam bisa merlukeun operasi manual, nu bisa ngurangan assembly jeung kuli ongkos sakitu legana. Salaku tambahan, sababaraha bahan ekonomis sapertos résin tiasa dianggo pikeun éta, supados sadayana biaya tiasa diturunkeun.

Kurang Kasalahan

Prosésna ngalibatkeun sababaraha léngkah sareng éta otomatis pisan, nu ngurangan kamungkinan nyieun kasalahan. Sakabeh prosés dirancang ogé sareng robot ngajamin akurasi produk anu luhur.

Langkung Pilihan Bahan

Aya rupa-rupa bahan anu bisa dipaké pikeun molding sisipan, salaku conto, bahan termoplastik kawas poliétilén, polistirena, jeung nilon, nu bisa didaur ulang, lampu jeung awét. Salaku tambahan, bahan kawas epoxy jeung karét oge bisa dipake pikeun inset molding.

Kalenturan Desain

Selapkeun molding bisa nyieun pakasaban ngarancang gampang, salaku insinyur teu kudu mikir ngeunaan kumaha mendesain bagian dirakit. Di sisi anu sanésna, eta bisa fabricate komponén kalayan sagala rupa wangun jeung bahan, nu moal ngawatesan gagasan desain jeung bisa dilegakeun kamungkinan nyieun bagian dijieun béda pikeun industri béda.

Hoyong Mimitian Proyék Kapang Injeksi Kiwari?

Kami nawiskeun jasa molding suntik standar anu luhur, ngarojong produksi volume low, pangiriman gancang, sareng ngabales gancang dina 24 jam.

Gulung ka Luhur