IoT Electronics Alat Manufaktur

Internét tina hal (IoT) nujul kana kamampuh alat éléktronik pikeun nyambung, mindahkeun, jeung tukeur data ngaliwatan internét. Sistem ieu ngandung alat-alat pinter anu diaktipkeun internét sareng struktur anu diwangun (sénsor, prosésor) nu dipaké pikeun acquire, ngirim, jeung ngolah data nu dikumpulkeun ti lingkungan.

Produsén alat IoT langkung seueur ayeuna. Kukituna, salaku pausahaan manufaktur kontrak éléktronik, MOKO Technology brings IoT solutions from engineering and manufacturing services to smart printed circuit board assembly.

Proyék Pabrikan Alat IoT

Robot Cleaner

Gerbang

LoRaWAN Probe

Méter pinter

Controller

Lantera

Alat Kaamanan

Smart Socket

Alat Iot kami

téhnologi gateway

Alat éléktronik IoT ieu didamel pikeun ngalereskeun pelanggaran anu diciptakeun nalika mindahkeun inpormasi atanapi data antara smartphone sareng sensor IoT..

Lantera

The smart IoT device is manufactured to transmit signals within short distances to devices.

switch pinter IoT

Saklar pinter IoT tiasa dianggo ti mana waé anjeun pikeun ngontrol alat listrik (i.e., Pareuman) kayaning Blénder, TV di imah anjeun.

Tracker kabugaran IoT

Tracker kabugaran IoT mangrupikeun gadget anu ngalacak kabiasaan latihan anjeun. Éta ngitung jarak anjeun leumpang, keteg jajantung anjeun sarta beurat awak anjeun.

tag ESL:

Labél rak éléktronik mangrupikeun alat anu diproduksi IoT pinter anu dianggo ku pamilik usaha pikeun nunjukkeun harga barang nalika aya dina rak toko..

Jasa EMS Kontrak Kami

Solusi manufaktur éléktronik kontrak kami narékahan pikeun nyangking pihak katilu anu berpengalaman anu sanggup ngatur sumber anjeun. Éta kalebet ngagunakeun jasa perakitan manufaktur IoT, anu ngabantosan ngirangan biaya bari ngalegaan kamampuan produksi perusahaan anjeun. Majelis éléktronik kontrak kalebet sajumlah rakitan sareng jasa. Salaku hasilna, Anjeun tiasa milih kombinasi mana waé pikeun kolaborasi sareng kontraktor anjeun.

assembly komponén dicampur
Palapis Conformal sareng jasa uji coba
Jasa stripping kawat
Majelis Éléktronik Sunda&D
Majelis kabel sareng Kawat-abah
Pabrikan PCB
Layanan pamariksaan sinar-X
Majelis SMT
Majelis Éléktro-Mékanis
Jasa Distribusi
Jasa Manufaktur
Jasa Sintésis Gedé
Majelis-Gratis Majelis
Jasa ngawangun Box

Naha Anjeun Peryogikeun IoT

Internét tina hal( IoT) geus jadi populér dina sababaraha taun katukang alatan kamampuhna pikeun nyambungkeun sababaraha alat ti sumber. Aya paningkatan dina rakitan alat IoT ku sababaraha pabrik éléktronik di sakumna dunya. Nanging, batur anu acan nyadar yén IoT teh game-changer anyar.

Pikeun konektipitas instan antara alat jeung babagi data / informasi.

Pikeun ngidinan pabrik boga pamahaman hadé tina paménta jeung prosés suplai.

Pikeun ngalaksanakeun tugas otomatis anu langkung ageung sareng langkung gancang di gudang/toko.

Pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan / pangguna.

Pikeun ngamajukeun jasa ongkos-éféktif.

Pikeun ngabantosan produktivitas anu langkung gancang sareng ngalacak aset tina sistem pusat.

Saha anu peryogi alat-alat IoT urang

Pamakéan produk manufaktur rakitan IoT aya dina sababaraha industri, sareng ieu ngabantosan ningkatkeun produksi. Di handap ieu mangrupakeun:

Militér

Nyoko kana internét ngeunaan hal-hal parantos ngabantosan dina ngawaskeun sareng analisa kaamanan.

Écéran

Alat IoT ngamungkinkeun para pangecér ngalacak kapuasan klien, kasempetan jualan, jeung suplai produk.

Sakola

IoT device in needed for smart check in school to save time. Danger and emergency can also be discovered immediately with trigger sensor.

Tatanén

Internét tina hal (IoT) sistem manufaktur employs alat sabudeureun tegalan pikeun ngumpulkeun data sarta nawiskeun informasi ngeunaan kaséhatan sato, kimia taneuh, tékstur, jeung rupa bumi.

Pausahaan

Industri manufaktur ngagunakeun alat IoT pikeun ngalacak prosés produksi sareng aset.

Pamaréntah

IoT connect the world in the way of bus transportation and smart parking.

Diperkirakeun Manufaktur Taunan of IoT Investment

Salila tujuh taun kaliwat, industri manufaktur IoT geus tumuwuh sarta dipaké ku leuwih 250 juta pabrik di 2015. Pabrikan rakitan IoT ningkat gancang, bari diperkirakeun boga leuwih hiji miliar pabrik ku 2021. Sajauh ieu, ieu geus kacatet positif, ningali yén loba investor anu investasi dina sensor IoT kalawan balik badag dina investasi di ngeunaan 30%, nu leuwih luhur ti naon industri lianna meunang di balik pikeun investasi. Nanging, ngeunaan 15 billion was invested into the IoT device manufacturing industry every year as of 2015, nalika investasi éta ngeunaan $29 milyar dugi 2020.
Ieu ngabuktikeun yén produsén produk gancang adaptasi kana kauntungan anu ditawarkeun alat IoT.

Gulung ka Luhur