MOKO Médis Alat Majelis Service

MOKO Téhnologi méré solusi ka pausahaan Majelis alat médis ngarah lamun datang ka assembling jeung manufaktur alat médis. Upami anjeun milarian solusi manufaktur komprehensif anu ningkatkeun kamampuan inti anjeun, henteu katingal deui, MOKO gaduh sadayana.
Urang nawarkeun rupa-rupa layanan ka konsumén urang ti ngarancang jeung manufaktur pikeun jasa assembly. Kaahlian kami dina manufaktur alat médis, assembly alat kamar beresih, PCBAs, sareng ngalengkepan rakitan sistem pinuh pastikeun yén urang salawasna tiasa nyumponan kabutuhan buritan anjeun ku ngawangun solusi anu murah..
Sareng MOKO, kami Tujuan pikeun ningkatkeun reliabiliti sareng kualitas produk bari dina waktos anu sami ngaminimalkeun waktos biaya sareng pamasaran.

Naha MOKO Nyaeta Produsén Alat Médis Anjeun Dipercanten

Lean Manufaktur Alat Médis

Lean Manufaktur Alat Médis

Urang tiasa ngumpul bahkan alat médis anu paling rumit nganggo taktik rumit tina rékayasa anu ketat. Ieu ngajamin yén alat médis kami didamel dina kompeténsi anu optimal.

Urutan Lagu jeung Trace

Urutan Pesen na
Ngambah

Kami gaduh sistem lagu sareng ngalacak anu épisién anu ngagampangkeun ngalacak deui alat médis ka tahap ranté suplai anu khusus. Éta ogé nyayogikeun genah anu saé nalika uih deui sareng ngémutan diperyogikeun.

Médis Tés Scrutiny

Médis Tés Scrutiny

Analisis produk sareng garis penilaian kami diwangun ku cara anu mastikeun unggal alat médis anu ngantunkeun perusahaan anjeun kualitas anu paling penting. Ieu mastikeun yén jasa Majelis alat médis anu kami nyayogikeun nyaéta kualitas anu saé sareng aranjeunna sadayana sasuai sareng standar universal anu tangguh industri..

Manajemén ranté suplai

Manajemén ranté suplai

Kami salawasna mastikeun yén suplai kami kompeten sareng aranjeunna ngabagi kelestarian sareng kawajiban kualitas. Nalika anjeun ngantepkeun kami pikeun ngatur ranté pasokan anjeun, anjeun sacara efektif ngajajah penemuan Podomoro anyar anu museur kana bisnis inti anjeun.

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

Sistem di MOKO kualitas luhur kalebet; UL Certified, BSCI, ISO 9001, ISO 13485, sareng ISO 14001. Sadaya alat médis réngsé kami didaptarkeun FDA Kelas II.

Bungkusan Laju Luhur

Gancang
Bungkusan

Sadaya alat médis anu dirakit disegel atanapi dibungkus kana bungkusan éksternal anu diperyogikeun ku garis bungkusan kami. Ieu lumaku pikeun sadaya alat médis kami anu dirakit kalebet sistem panghalang steril.

Médis Alat Majelis Service ku MOKO

Kaahlian urang dina nanganan alat-alat médis ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun lancar sadaya komponén sareng produk anu dirakit kana tahapan perakitan anu béda, prosés bungkusan, atanapi prakték kontrol kualitas.

Alat Médis Pribadi

Alat Médis Pribadi

MOKO mendesain sareng ngadamel seueur alat médis pribadi sapertos méter glukosa getih, térmométer, sareng pelacak kabugaran anu ngabantosan jalma ngawas status kaséhatanna sacara real waktos.

Alat Pangimeutan Pasén ku Déwan Alat Médis

Paranti Monitoring Pasén

Kami gaduh pangalaman éksténsif dina nawiskeun solusi pikeun ngadamel jinis alat ngawaskeun sapertos monitor réspirasi sareng monitor tanda vital.. Alat médis sapertos kitu ngabantosan dokter ngawaskeun kaayaan fisik pasien sareng ngadamel perlakuan anu saluyu.

Alat Pencitraan Diagnostik ku Déwan Alat Médis

Alat Imaging diagnostik

Pikeun alat pencitraan diagnostik sapertos sistem pencitraan ultrasound sareng mesin sinar-X, kami nyayogikeun jasa terpadu tina manufaktur kasus plastik, fabrikasi PCB ka assembly PCB jeung tés fungsi.

Parabot Médis Laboratorium

Parabot Médis Laboratorium

Kami sanggup ngarancang sareng manufaktur alat médis laboratorium sapertos analisa getih sareng analisa immunoassay, anu ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun réliabilitas sareng akurasi.

Palayanan anu kami tawarkeun ka Konsumén

MOKO mangrupikeun produsén alat médis terkemuka anu nawiskeun jasa pikeun sadayana siklus kahirupan produk. jasa kami ngawengku:

Desain & Téknik:

Perkenalan Produk Anyar (NPI)

Pabrikan

Tés Fungsional

Palayanan ranté suplai

Saatos-Pasar Service

Desain & Téknik
Sertifikasi Urang Meunang

Sertifikasi Urang Meunang:

ISO13485

ISO9001

ISO14001

ROHS

BSCI jeung UL

Kumaha Urang Gawé Pikeun Nyangking Alat Médis ka Pasar

Lengkah 1: Paranti Médis Kasiapan Review

Komunikasi sareng klien cekap pikeun ngartos syaratna langkung saé, di sisi anu sanésna, urang bakal marios feasibility proyék, mastikeun yén alat médis nu urang dijieun bisa minuhan sarat sampurna.

Lengkah 2: Pangwangunan prosés

Kolega urang ti departemén anu béda-béda bakal gawé bareng pikeun ngembangkeun sadayana prosés anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun alat médis.

Lengkah 3: Manufaktur Bagian Médis

Léngkah ieu ngalibatkeun sékrési bagian ka lantai manufaktur. Pikeun kasaluyuan pikeun diverifikasi, unggal tahap perakitan kedah diawasi kalayan saé. Ku sabab kitu, kasuksésan proyék gumantung kana kamampuan organisasi pikeun ngatur panyatuan produk sareng bagian konstituénna.

Lengkah 4: Tés Akhir sareng Verifikasi

Pikeun mastikeun yén alat médis anu nembé dikembangkeun tiasa nyumponan sadaya kualitas anu ditetepkeun sareng sarat fungsional, duanana MOKO jeung tim rékayasa customer bakal ngalakukeun tés.

Lengkah 5: Pangajaran Anu Diajar

Grup rékayasa kami marios sadaya palajaran anu diajar saatos suksés ngabéréskeun prototipe. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyumponan ekspektasi konsumén ku ngajantenkeun produkna cocog pikeun dianggo nalika dirévisi sareng diropéa.

Lengkah 6: Ngaleupaskeun pikeun Produksi

Salami prosés ieu, pengawas ti duanana divisi Majelis sareng NPI internal patepung pikeun mastikeun yén prosés transisi proyek lancar.

Gawe sareng MOKO Technology pikeun nyangking alat médis kritis ka pasar

Gulung ka Luhur