MOKO Metal suntik molding

Metal suntik molding, ogé katelah "bubuk suntik molding", nyaéta téknik ngabentuk logam anu nerapkeun mesin kapang suntik pikeun ngahasilkeun bagian logam kalayan sagala rupa bentuk pikeun kasabaran anu ketat.. Bisa ngahasilkeun bagian logam dina jumlah badag hiji waktu ku léngkah basajan, sabab aya sababaraha rongga dina mesin suntikan, tapi watesan teh nya eta kuantitas produk per "shot" teu kudu leuwih 100 gram, jadi logam suntik molding mangrupa pilihan pangalusna pikeun nyieun barang logam leutik. Éta populér pisan, jeung komponén logam rengse dipaké dina loba industri jeung aplikasi kayaning éléktronika, otomotif, aerospace jeung saterusna.

MOKO Téhnologi nawarkeun hiji-eureun solusi suntik molding, urang tiasa ngaktipkeun ide anjeun ngeunaan proyék kana solusi anu tiasa dianggo sareng tungtungna ngabentuk produk anu kompetitif di pasar. Manufaktur di-imah kami mastikeun yén sadaya léngkah salami fabrikasi dikawasa sacara ketat pikeun ngajamin kualitas produk anu pangsaéna, MOKO mangrupikeun mitra anjeun pikeun proyék suntik logam.

Naha Milih Téhnologi MOKO pikeun Metal suntik Molding?

Pamastian kualitas

Kami parantos kéngingkeun sertifikasi kalebet ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, jeung UL, prosés molding suntik logam urang jeung produk anu mumpuni pikeun standar internasional. Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngahasilkeun bagian logam kalayan kasabaran leutik, sareng alat-alat kelas munggaran sareng departemén kontrol kualitas profésional pikeun mastikeun yén produk anu ditampi ku palanggan kami tingkat luhur.

Insinyur ngalaman

Insinyur kami gaduh pangalaman anu beunghar anu tiasa masihan saran profésional ngeunaan proyék anjeun sareng ngaoptimalkeun desain CAD 3D anjeun upami aya masalah., jadi solusina bisa leuwih bisa dipake jeung ongkos-éféktif.

Kualitas Premium

MOKO parantos kéngingkeun sertifikasi kalebet ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, jeung UL, anu hartosna prosés manufaktur sareng produk urang tiasa nyumponan standar internasional. Anjeun bébas tina masalah kualitas, departemén kadali kualitas ketat urang bisa mastikeun yén produk konsumén urang nampi anu luhur-nagara golongan.

Efisiensi Tinggi

MOKO merhatikeun pisan kana prosés fabrikasi anu ngembang sareng téknik injection molding, mastikeun jasa kapang suntik kami éféktif jeung ekonomis. Produksi di-imah urang jeung alat suntik molding canggih bisa ningkatkeun efisiensi produksi, sareng karyawan urang dilatih sareng berpengalaman anu terang kumaha damel sareng komunikasi sareng klien sacara éfisién.

Metal suntik molding Produk Témbongkeun

Metal suntik molding Produk Hiji
Metal suntik Molding Produk Dua
Metal suntik molding produk Tilu
Metal suntik molding Produk Opat
Metal suntik molding Produk Lima
Metal suntik molding produk Genep

Kumaha Dupi Metal suntik Molding Gawé?

1. Pergaulan

Bahan baku tina molding suntik logam nyaéta bubuk logam sareng binder termoplastik, bubuk nu bisa mutuskeun sipat produk suntik logam ahir dijieun, sabab binder ngan ukur bantuan pamrosésan perantara sareng kedah dileungitkeun saatos cetakan suntikan réngsé. Jeung bahan campuran disebut feedstock, nu ilaharna kabentuk kalawan ukuran granule sababaraha milimeter.

2. Molding suntik

Bahan baku bakal nyuntik kana mesin suntikan, eta bisa dijieun kana wangun béda mimitian ti basajan pikeun wangun kompléks, sarta kami nelepon bagian dijieun salaku "bagian héjo", nu bakal dicokot kaluar tina kapang lamun cools cukup.

3. Debinding

Léngkah ieu tiasa nyabut binder ku cara anu béda, salaku conto, urang tiasa nganggo prosés katalitik atanapi tungku termal. Prosés ieu ngan bisa nyabut bagian tina map nu, masih aya sababaraha binder dina bagian nu bisa dihapus sagemblengna dina prosés sintering handap, nu mangrupakeun métode pikeun ngabentuk jeung bahan compaction ku cara maké tekanan jeung panas.

4. Sintering

Prosés sintering tiasa ngaleungitkeun volume pori anu ditempatan ku binder sateuacanna, jadi bakal aya shrinkage linier ngeunaan 15-20% tina bagian suntik molding logam. Jeung bagian logam sintered bisa diolah salajengna ku ngagunakeun sababaraha métode processing logam tradisional kawas perlakuan panas anu dipaké pikeun casting komponén..

Kaunggulan tina Metal Injection Molding Gawé

Volume Produksi Badag

Aya loba rongga dina hiji mesin suntik molding, nu hartina bisa ngahasilkeun loba produk dina hiji waktu. Salaku tambahan, kapang bisa dipaké sababaraha kali, ku kituna bisa nyieun komponén logam dina volume badag, ti ratusan nepi ka rébuan. Metal suntik molding mangrupakeun téhnik sampurna pikeun proyék-proyék kalawan jumlah badag.

Nice Surface Finish

Beungeut produk suntik logam dijieun lemes, euweuh burrs atanapi tanda tooling dina beungeut cai, nu bisa ngahemat loba waktu sakumaha euweuh processing sekundér diperlukeun.

Wangun serbaguna dirojong

Metal suntik molding bisa kapang bagian logam jeung rupa-rupa wangun, kumaha kompleks bentukna. Naon deui, Bentuk sareng ukuran akurat pisan sabab tekanan pikeun nyuntik bahan kana kapang cukup luhur pikeun mastikeun éta tiasa ngeusian kapang dina unggal juru..

Runtah Metal Minimal

Salila prosés suntik logam, runtah logam kirang iwal nalika produksi kapang jeung debinding. Teu perlu motong jauh kaleuwihan bahan sakali injecting feedstock kana kapang nu, tah eta oge teknik lingkungan pisan.

Hoyong Mimitian Proyék Kapang Injeksi Kiwari?

Kami nawiskeun jasa molding suntik standar anu luhur, ngarojong produksi volume low, pangiriman gancang, sareng ngabales gancang dina 24 jam.

Gulung ka Luhur