MOKO Conformal palapis

MOKO geus disadiakeun jasa palapis conformal pikeun ngeunaan 16 taun, nu mantuan konsumén urang ngajaga papan sirkuit dicitak jeung bagian éléktronik lianna pikeun lengthen nu lifecycle produk. Kami nganggo alat canggih pikeun nerapkeun palapis ipis sareng hampang pikeun ngasingkeun Uap, panas, lebu, korosi kimiawi jeung shock fisik. Lapisan conformal kami diulas kalayan presisi anu luhur sareng kabisaulangan, sabab mesin dikawasa ku komputer anu tiasa nempatkeun palapis di daérah anu ditangtukeun.

Kami nawiskeun portofolio bahan anu lega pikeun palapis konformal pikeun ngahontal sipat anu béda sapertos waterproofing, tahan panas. Sareng kami gaduh ahli di daérah ieu anu bakal damel sareng anjeun caket pikeun mastikeun kasuksésan proyék anjeun. Ayeuna, urang boga klien senang di industri béda kaasup aerospace, médis, éléktronika konsumén, jsb.

Naha Pilih MOKO pikeun Conformal Coating?

In-imah palapis Conformal

MOKO nerapkeun sagala palapis conformal di imah, nu hartina urang bisa ngadalikeun prosés jeung kualitas. Kami gaduh tim kontrol kualitas profésional sareng ketat anu masihan kami kapercayaan pikeun ngajamin kualitas produk. Salaku tambahan, kami Certified kalawan ISO9001:2015, ku kituna jasa palapis conformal kami salawasna bisa minuhan standar internasional.

Pangalaman éksténsif

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina palapis conformal sarta akumulasi loba pangalaman proyék. Kami sanggup nyayogikeun solusi anu tiasa dianggo pikeun anjeun nalika urang ngartos téknik ieu sareng sipat bahan anu béda, jeung pagawe kami mahér anu nyaho kumaha carana ngajalankeun mesin éfisién. Ti low nepi ka volume tinggi produksi ngalir, MOKO tiasa ngadamel aranjeunna kalayan waktos turnaround pondok.

The fasilitas-kelas munggaran

fasilitas palapis conformal kami dilengkepan ogé, urang terus ngamutahirkeun mesin urang jeung prosés internal ogé. Ayeuna, kami gaduh mesin palapis konformal anu ngarah di industri anu ngamungkinkeun urang nerapkeun palapis kalayan tingkat akurasi anu luhur. Di sisi anu sanésna, mesin canggih ogé bisa ningkatkeun efisiensi produksi, mastikeun yén urang salawasna bisa nyekel jadwal proyek Anjeun.

Rupa-rupa Bahan Sadia

MOKO nawarkeun rupa-rupa pilihan bahan pikeun konsumén urang, bahan béda jeung kombinasi bahan bisa ngahontal fungsi béda. Lapisan conformal kami tiasa dianggo sareng bahan sapertos akrilik, polyurethanes, silikon, époksi, résin, teras salajengna. Urang bisa minuhan sarat Anjeun kacida alusna.

Produk Moko Coating

Conformal palapis produk tilu
Conformal Coating produk dua
Conformal Coating produk hiji
Conformal Coating produk dalapan
Produk Conformal Coating genep
Conformal palapis produk tujuh

Naon Conformal Coating

Lapisan konformal nyaéta prosés anu ngajauhan komponén éléktronik tina faktor anu henteu nguntungkeun sapertos kalembaban, korosi, jeung panas. Sareng pamustunganana tiasa manjangkeun umur alat. Unggal komponén kawas diodes, kapasitor, fuses muterkeun hiji peran penting, lamun salah sahijina ruksak, lajeng sakabeh alat bakal gagal. Éta tiasa diterapkeun sacara manual sareng otomatis, palapis nu ipis jeung lampu, biasana, kandelna tina rentang ti 25 ka 250 mikron. Teksturna tiasa keras sareng karét, nu gumantung kana bahan dipaké. nu gumantung kana bahan dipaké, polyurethanes, silikon, époksi, nu gumantung kana bahan dipaké.

nu gumantung kana bahan dipaké:

  • nu gumantung kana bahan dipaké 80%
  • nu gumantung kana bahan dipaké
  • Ringan, ipis, nu gumantung kana bahan dipaké
  • nu gumantung kana bahan dipaké
  • nu gumantung kana bahan dipaké, nu gumantung kana bahan dipaké
  • nu gumantung kana bahan dipaké

nu gumantung kana bahan dipaké

nu gumantung kana bahan dipaké: nu gumantung kana bahan dipaké, sabab bisa gampang leyur dina loba pangleyur organik. Lapisan akrilik kami diulas kalayan umur pot anu langkung panjang anu tiasa ngasingkeun jamur sareng kalembaban anu saé.

palapis Parylene: Paryleneis diwangun ku polimér linier jeung kristalin ngawangun, sareng palapis parylene mangrupikeun pilem polimér anu jelas anu cocog pisan dina lingkungan vakum.

Palapis Polyurethane: Palapis polyurethane dicirikeun ku résistansi kimiawi anu kuat sareng sipat diéléktrik anu saé. Lapisan polyurethane kami tiasa diterapkeun dina hiji komponén, dua komponén, UV bisa diubaran, jeung sistem waterborne.

Epoxy résin palapis: Epoxy resincoating miboga sipat kimia alus sarta lalawanan Uap.

palapis Silicone: Lapisan silikon lemes, transparan sarta fléksibel nu nawarkeun korosi alus teuing jeung lalawanan kimiawi. Ieu cocog pikeun circuitry impedansi tinggi berkat faktor dissipation low.

Siap Meunangkeun Panawaran?

Mangpaatkeun jaringan kami sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun ku MOKO Technology pikeun anjeun.

Gulung ka Luhur