Visi & Misi Kami

Visi MOKO

Kami narékahan pikeun janten perusahaan anu berkelanjutan.

MOKO urang Misi
Misi& Visi-ikon-1
Pikeun Palanggan

Nganteurkeun produk kualitas luhur, nawiskeun jasa pangsaéna di kelas

Misi& Visi-ikon-2
Pikeun Karyawan

Nyiptakeun suasana kerja anu harmonis sareng hormat

Misi& Visi-ikon-3
Pikeun Rakan Usaha

Nyayogikeun wajar sareng wajar, platform kerjasama timbal balik sareng silih nguntungkeun

Pikeun anu nyekel saham

Janten modal anu diinvestasikeunna gaduh pangasilan anu langkung luhur tibatan balik sosial rata-rata

Nilai Inti MOKO:

Benfen:

  1. Ngasingkeun kakuatan éksternal na, dina kaayaan normal pikiran, nangkep arah anu wajar urang kedah angkat.
  2. Benfen ngatur sikap kerjasama urang- ulah ngamangpaatkeun batur
  3. Nganalisis diri urang heula nalika aya masalah.

Integritas:

  1. Ikhlas nyaéta sarat minimal.
  2. Kami nganteurkeun naon anu urang janji, sareng kami janji naon anu kami kirimkeun sanaos nyandak résiko naon.
  3. Janten satia kana kawajiban sareng tanggung jawab urang.

Gawé babarengan tim:

  1. Tanpa kasuksésan tim, teu aya kasuksésan pribadi.
  2. Kami transparan sareng konsisten dina kaputusan sareng tindakan urang. Sareng urang ,salaku tim kolaborasi, nyandak visi silih salaku tujuan urang anu paling penting.
  3. "Jalma didinya heula" pendekatan, urang ngahargaan pisan ideu sareng kaaslian unggal pagawé. Kami yakin éta tanggung jawab sareng kareueus urang yén padamel sareng perusahaan tuwuh babarengan.

Kualitas:

  1. Kamajuan nyaéta dosis urang sapopoé, ngajaga kualitas standar tinggi pikeun nutupan kabutuhan konsumén sareng nawiskeun kapuasan langkung luhur tibatan pesaing.
  2. Kualitas asalna tina desain. Mangrupikeun proyék sistematis anu dipikahoyong ku sadayana.
  3. Terus ningkatkeun kualitas produk, anu sanés ngan ukur nilai urang, tapi ogé martabat urang.

Berorientasi Palanggan:

  1. Desain produk sareng nawiskeun jasa tina sudut pandang pelanggan, sareng hindarkeun ngalakukeun hal-hal anu siga anu dipikaresep ku konsumén.
  2. Pinuh diajar kabutuhan konsumén, anu mangrupikeun titik awal anu asli tina sadaya kagiatan perusahaan.
  3. Taat kana prinsip orientasi pelanggan dina perusahaan.

Hasil-Berorientasi:

  1. Tujuanna nyaéta kakuatan panggerak urang, berorientasi tujuan pikeun ngahontal tujuan, éta bermakna pikeun perusahaan.
  2. Aktip aktipitas tanggung jawab.
  3. Siapkeun tujuan anu bermakna pikeun perusahaan, teras pikirkeun tibalik kaayaan sareng léngkah anu saluyu anu urang kedah pikeun ngahontal tujuan.
  4. Teges niténan nilai babarengan pikeun ngahontal tujuan anu ditangtukeun.
Gulung ka Luhur
Gulung ka Luhur