Naha Bungkusan Penting?

Dina prosés produksi PCB jeung assembly, lolobana pabrik sadar yen Uap dina hawa, listrik statik, jeung shock fisik bisa ngabalukarkeun karuksakan teu bisa balik ka aranjeunna komo ngabalukarkeun gagalna PCB, tapi aranjeunna malire prosés pangiriman PCB ogé bisa nyanghareupan masalah sapertos. Hésé pikeun urang nyingkahan penanganan agrésif ku kurir, atawa pikeun mastikeun yén hawa salila transportasi bisa ngahontal isolasi Uap lengkep. Ku sabab kitu, salaku hambalan panungtungan saméméh produk ninggalkeun pabrik, bungkusan téh sarua penting. Bungkusan PCB anu mumpuni ngamungkinkeun aranjeunna tetep utuh dugi ka dikirimkeun ka palanggan sanaos nabrak nalika transportasi atanapi dina hawa beueus.. Téknologi MOKO merhatikeun unggal léngkah kalebet bungkusan, mastikeun yén konsumén urang salawasna bisa nampa PCBs gembleng. Aya patarosan ngeunaan bungkusan PCB? Hubungi kami ayeuna, ahli kami siap mantuan Anjeun!

Naha MOKO Téhnologi?

Pangalaman éksténsif

MOKO mangrupikeun produsén éléktronik anu berpengalaman sareng kami parantos ngalayanan para nasabah dina sagala rupa industri sareng nampi pujian unanimous ti aranjeunna. Aya sakitar 400 karyawan di MOKO anu boga pangalaman proyék euyeub ku kituna maranéhna terang kumaha gawé bareng konsumén urang hadé.

Pamastian kualitas

Kami parantos nampi sertipikasi ISO, ROHS, BSCI, jeung UL, anu nunjukkeun komitmen urang kana standar kontrol kualitas anu ketat. Kami tujuanana pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng jasa kelas munggaran ka klien kami anu ngabantosan aranjeunna suksés.

Waktos Turnaround pondok

MOKO dianggo éfisién pikeun nyepetkeun waktos balik unggal léngkah. Tim dukungan kami nyaéta 24/7 sadia mastikeun yén sakabéh inquiries anjeun sarta patarosan bisa meunang respon panggancangna.

Bungkusan MOKO pikeun PCB

Anti-statik Gelembung Wrap

Anti-statik Gelembung Wrap

Salian panyangga, eta moal ngabalukarkeun muatan éléktrostatik sarta dissipate eta jauh.

Bungkusan busa

Bungkusan busa

Éféktif nyegah PCB ti mahluk digaruk, busana tiasa didaur ulang.

Bungkusan Anti Geter

Bungkusan Anti Geter

Éta ngabantosan ngajaga PCB tina nabrak sareng ngabatesan gerakanna salami transportasi.

Bungkusan vakum anti statik

Bungkusan vakum anti statik

Ngasingkeun Uap dina hawa jeung nyegah karuksakan disababkeun ku statik

Bungkusan MOKO pikeun Produk Réngsé

kotak-kotak

kotak-kotak

Sadaya produk rengse bakal dipak kana kotak pikeun nyadiakeun panyalindungan hadé.

Karton

Karton

Kami ngagantelkeun tanda pengiriman dina karton anu siap dikirim.

Sarat tina bungkusan PCB

Bungkusan mangrupikeun prosedur anu penting pikeun ngajaga kalembaban sareng kejutan fisik tina PCB, tur aya sababaraha sarat nu kudu noticed nalika packing PCB:

1. syarat anti Uap

Méméh dibungkus, Anjeun kudu mastikeun yén beungeut maranéhanana kudu well-cleaned jeung garing sagemblengna, mangka anjeun kudu menyemprot anti cét. Sareng perhatikeun yén bungkusan éta ogé kedah dibersihkeun, sareng anjeun kedah nempatkeun bungkusan dina lingkungan anu suhu sareng kalembaban anu cocog.

2. Sarat anti statik

Listrik statik sok janten alesan penting pikeun karusakan PCB anu bakal nyababkeun gagalna chip. Ku sabab kitu, urang kedah ngalaksanakeun bungkusan anti statik pikeun PCB. Bahan bungkusan anti statik umum nyaéta kantong gelembung, kapas mutiara, kantong éléktrostatik, jeung kantong vakum.

3. Sarat anti Geter

Dina raraga ngurangan Geter jeung tabrakan tina PCB salila transportasi, bungkusan sapertos kotak busa tiasa dianggo. Salaku tambahan, PCBs kudu ditempatkeun vertikal, stacking teu leuwih ti dua lapisan, jeung nempatkeun partisi di tengah.

Siap Meunangkeun Panawaran?

Mangpaatkeun jaringan kami sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun ku MOKOTechnology pikeun anjeun.

Gulung ka Luhur