PCB Design & Layout Service

Urang boga R & D tim kalawan leuwih ti 70 insinyur, leveraging leuwih ti 10 taun pangalaman dina desain PCB jeung desain software. Desain anu dioptimalkeun biaya nungtun insinyur kami anu berpengalaman nalika ngembangkeun produk anjeun nurutkeun ekspektasi anjeun: ti lembar spésifikasi via approvals na validations nepi ka produksi runtuyan. Kami mawa produk kelas dunya ka pasar global sareng ngirangan résiko pikeun mitra kami. Kualitas, kelestarian, biaya, sareng waktos-ka-pasar sok aya di payuneun solusi kami.

Naon Anu Bisa Urang Laksanakeun Pikeun Proyék PCB Anjeun

Evaluasi Proyék

Tim rékayasa kami bakal nganalisa sareng ngaevaluasi unggal proyék pikeun anjeun, pikeun manggihan pilihan pikeun minuhan sarat fungsional, sapertos pilihan komponén pikeun mastikeun kualifikasi komponén, ngurangan waragad, jeung desain pikeun manufacturability. Urang ngan butuh pedaran umum gagasan anjeun, naha ningkatkeun produk anjeun anu tos aya, atawa ngamekarkeun produk anyar.

Evaluasi Proyék
Hardware & Ngembangkeun firmware
Hardware & Firmware Developing

Kami gaduh urang sunda anu propésional&Tim D pikeun ngembangkeun circuit board dicitak (PCB) sareng firmware anu dipasang. Ieu mangrupikeun prosés anu munggaran pikeun nyambungkeun alat pinter. Kami gaduh taun pangalaman dina hardware IoT sareng desain firmware.

Desain Industrial

Gumantung kana sarat anjeun, insinyur urang bakal ngabahas arsitektur éléktronika pikeun produk Anjeun dina rapat proyék, tur pilih arsitektur éléktronika paling merenah. Leveraging panganyarna dina téhnologi CAD, urang tiasa nyaring rakitan pikeun ngaoptimalkeun desain mékanis anjeun pikeun fungsionalitas, manufakturability. Kami nyayogikeun alat anu pangsaéna pikeun anjeun.

Desain Industrial
Ngembangkeun software
Ngembangkeun software

Kalawan leuwih 13 taun pangalaman, HIJI R&D tim(70 insinyur) ngamungkinkeun urang nawiskeun set lengkep jasa pamekaran software – nawiskeun API sareng SDK pikeun konsumén urang, mantuan Anjeun pikeun nyambungkeun server awan Anjeun sorangan.

Testing & Debugging

Urang bakal nerapkeun ranté scan salila fase perenah desain pikeun maksimalkeun pungsi sinyalna test. Kami ogé ngembangkeun program tés, BIST sareng alat uji pikeun nguji sareng debugging prototipe anu dirakit, sahingga mastikeun pangiriman set prototipe nu pinuh diuji sarta siap power-up pikeun evaluasi fungsional.

Sampel Prototipe Gratis

Sampel Prototipe Gratis

MOKO nawiskeun para klienna sajumlah leutik prototipe anu diuji sacara gancang.

Sertifikasi

Urang nyadiakeun sertifikasi profésional / test minuhan pikeun konsumén. Kami damel caket sareng laboratorium SGS sareng UL pikeun nyayogikeun UL gancang, ETL, Kieu, FCC, RoHS atanapi sertifikasi séjén numutkeun sarat husus konsumén ', pikeun minuhan waktos Anjeun.

Sertifikasi
Di Pabrik Imah

Di Pabrik Imah

MOKO nyaéta ISO9001, UL na IPC didaptarkeun-layanan pinuh Produsén Kontrak (CM), Kami parantos bérés 13 pangalaman taun di Cina ngamekarkeun solusi manufaktur custom, komitmen kana standar pangluhurna kaunggulan dina kualitas jeung manufaktur. Kalayan jasa NPI kami, Kami nawiskeun para nasabahna lingkungan anu terintegrasi pisan pikeun ngalih tina prototipe ka produksi dina pigura waktos anu dikomprés sacara dramatis.

Protéksi IP

Urang ngamekarkeun, insinyur sarta pabrik produk Anjeun sagemblengna In-House, di MOKO sorangan Shenzhen sareng Wuhan R&D kantor jeung manufaktur Shenzhen jeung pabrik assembly. Salaku Custodian IP anjeun, MOKO sareng staf kami bakal leres-leres nuturkeun PERJANJIAN NON DISCLOSURE anu ditandatanganan sareng para nasabah.

Ngeunaan kasapukan non-panyingkepan anu dilakukeun sareng para nasabah sareng transfer pengetahuan anu aya hubunganana, kami ngajamin total kawijaksanaan

Kasus Desain PCB panganyarna

Sateuacanna
Teras

PCB Layout Kasus

4-papan tablet lapisan
6-lapisan Papan tampilan layar
Papan router sareng pamrosésan sinyal anteneu
Power processing PCB Board
Intel platform PCB Board
6-Lapisan IoT PCB Board
Power processing PCB Layout
6-Lapisan IoT PCB Layout

Naon Pelanggan Kami Nyarios

Sateuacanna
Teras
Gulung ka Luhur