Pamariksaan PCB

Papan sirkuit anu dicitak (PCB) desainna beuki nungtut sareng rumit kusabab téknologi anyar. Inovasi dina téknologi PCB teras-terasan narekahan alesan anyar sareng peryogi tapak anu langkung maju. Kompléksitas ieu ogé ngandung hartos yén komponén langkung mahal sareng janten hésé dihasilkeun. Penting pisan pikeun prosés pamariksaan anu lebet PCB langkung diprioritaskeun sareng aya hubunganana dina prosés manufaktur.

Kunaon PCB Pengunjung Datang Penting?

Pamariksaan PCB anu sumping ngabantosan pikeun mastikeun yén kualitas produk akhir tina lini produksi PCB henteu sampurna. Ieu, kumargi kitu, penting yén unggal bagian sareng komponén anu kalibet dina desain PCB ngalaman pamariksaan bahan anu sumping sateuacan éta bagian tina rapat akhir.
Prosés pamariksaan PCB anu ketat mastikeun yén komponén henteu dikirimkeun kalayan masalah. Éta mastikeun yén tekanan ti pasar henteu ngakibatkeun tingkat kasalahan anu luhur tina prosés manufaktur. Pamariksaan ogé ngirangan tingkat kagagalan éléktronika turun. Pabrik PCB kalayan kontrol kualitas asup PCB anu goréng bakal kaleungitan kaseueuran palangganna kusabab reliabiliti sareng masalah jaminan kualitas.
Proses ieu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi bagian-bagian anu tiasa cacat sateuacan janten bagian tina aliran produksi atanapi inventarisasi. Sadaya bagian sareng bahan kedah ngalaman pamariksaan anu ketat numutkeun standar pamariksaan PCB anu ketat:

Naon Anu Diperyogikeun Inspeksi?

PCB aya seueur jinis sareng kelas kualitas anu béda. Ieu ngandung harti yén pajeulitna tés sareng pamariksaan tiasa beda-beda. Salila pabrikan PCB, penting pisan pikeun mastikeun yén aya pamariksaan anu ketat pikeun mastikeun yén kualitas PCB saluyu sareng sarat desain ti klien. Prosés pamariksaan anu datang gumantung kana standar pabrikan, standar industri, sareng tungtutan téknologi desain PCB.

Inspeksi anu lebet PCB kalebet:

  • Pamariksaan visual: Cek ieu ngalibatkeun mastikeun yén kandel dewan, permukaan kasar, sareng dimensi anu akurat. Anjeun tiasa nganggo penguasa, calipers tepat, atanapi gelas pembesar pikeun pamariksaan. Ieu ogé kalebet parios kualitas fluks plating, posisi komponén, sareng konektor listrik.
  • Pamariksaan listrik umum: Ieu ngalibatkeun dua jinis tés. Tés performa anu nyambungkeun mastikeun yén konéktipitas pola konduktif saluyu sareng anu diarepkeun. Tes kinerja insulasi ogé mariksa résistor résolusi dina pesawat PCB anu leres-leres fungsina sareng lulus sadaya cék jaminan kualitas.
  • Ngaleupaskeun Éléktrostatik (ESD): Seueur komponén anu peka kana épéktrostatik sareng tés ESD mastikeun yén produksi nuturkeun sadayana prosedur penanganan anu aman. Unsur anu mangrupikeun bagian tina éléktronika anu peka sapertos kaméra, timbangan digital, sareng alat ukur kedah ngalirkeun cek ESD pikeun ngaidentipikasi cacad.
Pamariksaan Bahan Datang PCB Kritik

Manufaktur prosedur pamariksaan anu datang mangrupikeun fungsi tanaga jaminan kualitas sareng aranjeunna mastikeun yén bahan anu lebet pas. Prosés ieu mastikeun yén pesenan anu akurat, ngirangan biaya produksi, sareng éta ogé ngabantosan pikeun ningkatkeun kualitas produksi.

Kontrol Kualitas mangrupikeun Kata Kunci Kami di MOKO Technology

Di dieu di MOKO Technology, teu aya komponén atanapi bagian anu nyésa lantai produksi tanpa ngalangkungan prosés kontrol kualitas pamariksaan anu ketat. Ieu naha kami salah sahiji pabrik PCB ngarah sareng terhormat di dunya. Salaku tambahan, catetan kami ngeunaan layanan palanggan anu hadé sareng reliabilitas nyarios nyalira. Sareng kami tetep komitmen pikeun nyayogikeun jasa pangsaéna dina manufaktur éléktronika sareng kapuasan pikeun klien kami.

Gulung ka Luhur