Prototipe PCB

Prototipe PCB mangrupikeun tahap anu penting dina pamekaran produk. Éta ngamungkinkeun pikeun ngirangan résiko rework anu mahal nalika produksi masal.

Rupa-rupa jinis prototipe papan sirkuit anu dicitak tiasa didamel pikeun kabutuhan anjeun, naha PCB tunggal atawa dua sisi, buta atawa dikubur ngaliwatan papan, papan dijieunna tina bahan unik atawa PCB kaku-flex jeung PCB kaku jeung kaduruk-di nguji dewan. Téknologi MOKO tiasa ngawujudkeun ide desain anjeun.

Jeung 5 Jalur STM, 3 Jalur produksi DIP sareng waktos kalungguhan anu fleksibel, PCB prototipe fabrikasi leuwih 50 lapisan bisa dilakonan ku MOKO Téhnologi di 24 jam.

DFM (Desain pikeun manufaktur) jasa ogé bisa disadiakeun ku MOKO Téhnologi. Insinyur anu berpengalaman bakal nyayogikeun anjeun blueprint anu dioptimalkeun, nu teu aya kamungkinan masalah manufaktur. Sedengkeun fungsi jeung integritas proyék minuhan sarat minuhan Anjeun, komplikasi anu ngaleungitkeun gancang bari miceun kabutuhan pikeun rework produk mahal.

Naha anjeun milih jasa prototipe PCB kami sareng DFM atanapi nganggo desain anjeun nyalira, sadaya papan bakal diuji pikeun mastikeun éta tiasa diterapkeun dina proyék anjeun. Sadaya pesenan tiasa dilacak nganggo sistem ERP kami. Tarif kami transparan, jadi Anjeun moal ditagihkeun waragad tambahan.

PCB Prototype Kauntungannana

  • Kabéh flaws desain mungkin bisa dideteksi di outset proyek Anjeun. Ieu tiasa ngahémat waktos sareng artos anjeun sateuacan cacad nyababkeun damel sareng biaya tambahan nalika produksi masal.
  • Kalayan kirang biaya-belanja upami dibandingkeun sareng pesenan volume tinggi, Prototipe masihan anjeun cetak biru anu jelas ngeunaan kumaha kasabaran leutik sareng kualitas anu ketat tiasa dikontrol. Masih, éta kaputusan wijaksana pikeun mastikeun kasampurnaan PCB baku.
  • Waktu kalungguhan anu gancang sareng fleksibel ngamungkinkeun anjeun nampi papan prototipe PCB langkung gancang, nu bisa ngagancangkeun ngolah proyék Anjeun.

Mesen sareng Lacak Prototipe PCB anjeun

Nalika anjeun ngahubungan kami pikeun nyayogikeun desain anjeun dina file Gerber, bareng jeung BOM, tim insinyur urang bakal evaluate rarancang jeung nawiskeun Anjeun cutatan.

Sakali anjeun ngahubungan kami, boh dina tahap ngadugikeun atawa nganteurkeun, sadaya prosés proyék bakal diropéa ku tim penjualan sareng insinyur urang. Sistem ERP urang ayeuna jalan, once we’ve confirmed that there are no issues during the ERP system, éta bakal dibuka online pikeun ngalacak pesenan anjeun nyalira sacara real-time.

Spésifikasi Prototipe PCB tina Téhnologi MOKO

Barang Spésifikasi
Kelas Kualitas IPC baku 2
MOQ 1pc
Bahan FR-1, FR-2, FR-4, FR4 Bébas Halogén, CEM-1, CEM-3, Hight TG, Aluminium
Lapisan sadia 1~ 50 lapisan
Papan Kandel (mm) 0.2mm ~ 7 mm
Kasabaran ketebalan dewan ± 0,1 mm - ± 10%
Sisi dewan Min 6 * 6mm | Max 500 * 500mm
Ukuran dewan kasabaran ± 0,1 mm - ± 0,3 mm
Kandel tambaga 0.5-4.0oz
Kasabaran Ketebalan tambaga +0μm + 20μm
Beurat tambaga 0.5oz - 6.0oz
Lapisan Batin Beurat Tambaga 0.5oz - 2.0oz
Min. Ukuran liang dibor 0.25mm
Min. Lebar Garis 0.075mm (3sarébu)
Min. Spasi Gariswanci 0.075mm (3sarébu)
Perlakuan permukaan Immersion emas Immersion, Bébas / BÉBÉ timbel gratis, Timah kimia, Emas Kimia
beungeut / Ketebalan Plating liang 20μm - 30μm
Toleransi liang PTH: ± 0,075, NTPH: ± 0,05
Warna Topéng Solder Héjo / Hideung / Bodas / Beureum / Bulao / Konéng
Sisi Topeng Solder Salaku per file
Min Tracing / Spasi 3rébu/3 rébu
Silkscreen Sisi Salaku per file
Silkscreen Warna Bodas, Biru, Hideung, Beureum, Koneng
Min Annular Ring 3sarébu
Min Width of Cutout (NPTH) 0.8mm
NPTH liang Ukuran kasabaran ±.002" (± 0,05 mm)
SM Toleransi (LPI) .003" (0.075mm)
Aspék Rasio 1.10 (Ukuran liang: ketebalan dewan)
Nguji PCB 10V - 250V, usik ngalayang atawa fixture nguji
Toleransi impedansi ± 5% - ± 10%
SMD Pitch 0.2mm (8sarébu)
BGA pitch 0.2mm (8sarébu)
Chamfer of Ramo Emas 20, 30, 45, 60
Sasak Topeng Solder 0.1mm
Lacak Minimum / Spasi 3rébu/3 rébu
Lebar renik minimum dina lapisan jero ≥ 6 mil To prevent ion migration
Jarak minimum antara vias (liang plated) 12 ml or higher Prevent ion migration
Jarak minimum antara liang plated jeung renik ≥ 12 mil To prevent ion migration
Gulung ka Luhur