SMT Stencil

SMT Stencil atanapi Surface Mount Technology Stencil mangrupikeun lambar stainless steel anu motong laser, idéal pikeun dipaké dina rakitan PCB. Stencil PCB ngabantosan mindahkeun témpél solder kalayan presisi sareng akurasi.
Ku sabab kitu, téknologi stensil SMT penting pikeun nerapkeun témpél solder. Sakumaha anjeun terang, nerapkeun témpél solder nyaéta waktos anu meryogikeun padamelan anu meryogikeun ngeunah sareng merhatoskeun kana detil. Nanging, téknologi sapertos ngajantenkeun gampang pikeun anjeun ngalarapkeun témpél dina hiji sapuan.

Fitur tina SMT Stencils

Éta sayogi dina sababaraha jinis sareng fitur-fiturna bénten-bénten tina hiji jinis dugi ka hiji. Nanging, tujuan sadaya stensil sami.

Lolobana, anjeun bakal mendakan fitur-fitur umum ieu dina pabrik stensil SMT:

  • Mimiti, éta sayogi salaku lambar stainless steel atanapi nikel.
  • Kadua, kalayan téknologi laser-cut, insinyur sareng pabrikan ngadamel tembok bukaan dina lambaran stensil.
  • Tembok apertur laser-cut tina stencil nyayogikeun presisi di
  • Terakhir, aranjeunna pangsaéna pikeun nyiptakeun kasatiaan permanén anu henteu diudar.

Milih Produsén SMT Stencil Pangsaéna

Gumantung kana sarat anjeun, anjeun tiasa milih téknologi sapertos anu paling cocog pikeun anjeun. Anu paling penting, anjeun kedahna ningal faktor-faktor ieu sateuacan milih:

  • Kandelna sareng bahan stensil.
  • Pangukuran tina motong laser sareng lébar minimum na.
  • Ukuran stensil sampurna pikeun dipasang.

Jenis sareng Fitur

Dina téknologi MOKO, kami nawiskeun 100% motong laser, stensil pangsaéna. Jinis sténsil anu tiasa kami nyayogikeun anjeun nyaéta:

  • Stensil SMT dipiguraan
  • Stensil SMT Tanpa Bingkai
  • Prototipe SMT Stensil
  • Stensil SMT Éléktroformasi
  • Prototipe SMT Stencil Kit

Hayu urang tingali fitur na:

Dibingkai SMT Stencil:
Disebut ogé 'lem-di stensil' sabab anjeun tiasa ngalereskeunana dina pigura stensil. Sakali, anjeun masang stensil anu dipotong ku laser, éta tetep dina tempatna ku wates bolong.
Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeunana pikeun nyetak layar volume tinggi.

Tanpa Bingkai SMT Stencil:
Stensil atanapi foil tanpa kerangka nyaéta 100% cadar motong laser. anjeun tiasa ngagunakeunana dina pigura anu tiasa dianggo deui. Babandingan, éta nawiskeun solusi anu épéktip sareng ramah lingkungan.
Salaku hasilna, éta anu paling saé pikeun jalan pondok sareng perakitan PCB prototipe. Saterasna, anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun panangan tangan sareng mesin.

Prototipe SMT Stencil:
Éta didamel ku ngagunakeun file CAD anu anjeun nyayogikeun. Nanging, anjeun ogé tiasa nganggo file Gerber pikeun ieu. Janten, éta épéktip pisan sareng épisién kanggo dianggo.
Kami ngarékoméndasikeun nganggo sténsil sapertos kitu pikeun nyetak tangan. Aranjeunna hemat biaya sareng éfisién.

Prototipe Stencil Kit:
Upami anjeun énggal nyetak tangan, kami nyarankeun kéngingkeun prototipe SMT stencil kit. Umumna, iket ngandung sadaya alat anu diperyogikeun anu anjeun peryogikeun pikeun nyetak tangan.
Kit stensil prototipe biasa disertakeun ku stensil prototipe (didamel nganggo file CAD atanapi Gerber anjeun). Ogé, anjeun kéngingkeun agul squeegee anu sampurna pikeun aplikasi, témpél solder kualitas luhur, sareng pananda suhu. Terakhir, éta ogé bakal ngandung alat-alat leutik pikeun metik ogé pakakas leutik pikeun nanganan.

Stensil SMT Éléktroformasi:
Upami anjeun meryogikeun stencil kanggo aplikasi anu paling tepat, Stensil SMT electroformed mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun anjeun. Éta sténsil didamel nganggo lambaran éléktroforman atanapi foil.
Pikeun katepatan, anjeun tiasa masang sténtil SMT electroformed sacara permanen nganggo papan bolong. Sumawonna, éta didamel tina nikel.
Babandingan, nikel ngagaduhan koefisien gesekan anu langkung handap.

Pentingna SMT Stencil

  • Stensil SMT ngajantenkeun rakitan PCB gampil pisan.
  • Gumantung kana jinis stensil SMT anu anjeun anggo, anjeun tiasa nerapkeun témpél nganggo panangan atanapi mesin.
  • Stensil anu saé pikeun nerapkeun témpél solder kana papan sirkuit.
  • Aranjeunna ngirangan waktos kanggo ngempelkeun témpél.

Karakteristik SMT Stencil

Ieu sababaraha ciri umum tina stensil SMT:

  • Awét: Baja tahan karat tina stensil sapertos kitu kuat pisan sareng awét. Sakapeung, bahan sanés sapertos mylar sareng nikel ogé dianggo.
  • Kandelna Stensil: Ciri penting anu sanés tina stensil SMT nyaéta kandelna. Biasana, kandelna dibasajankeun 0,005″ ka 0,007″.
  • Ukuran Aperture: Ukuran liang aperture gumantung kana ukuran pad tina papan sirkuit. Aturan jempol nyaéta ngirangan ukuran témbok bukaan ku 10% tina ukuran pad.
  • Ngararancang PCB: Di MOKO Technology, urang tiasa ngahasilkeun desain PCB ku ngagunakeun file Gerber atanapi file CAD anjeun.
  • Ukuran SMT Stencil: ukuran stensil tiasa bénten-bénten sesuai sareng jinis sténsil. 20 x 20 nyaéta ukuran anu paling umum dianggo pikeun stensil dipiguraan.

Kéngingkeun Layanan SMT Stensil Pangsaéna di MOKO Technology

Di MOKO Technology, kami nyayogikeun anjeun sténil pasang permukaan kualitas premium pikeun rakitan PCB. Dina urutan pikeun mastikeun anjeun nampi jasa stensil anu pangsaéna, kami nganggo alat canggih sareng téknologi.
Tim teknisi terampil kami merhatoskeun rékayasa stencil anjeun kalayan akurat.
Salian ti éta, di MOKO Technology, anjeun tiasa kéngingkeun laser cut stensil SMT kalayan harga anu terjangkau. Kami nawiskeun manufaktur SMT stencil anu tepat sareng pangiriman gancang.
Hubungi kami pikeun pamundut naon waé, sareng kami bakal senang ngabantosan anjeun.

Gulung ka Luhur