Kamampuh

Service Stereolithography

Naha Milih MOKO?

Eupan Balik saharita

Ngan nyadiakeun file CAD anjeun ka kami, urang bakal nyieun réspon gancang ngeunaan harga na manufacturability dina 24 jam.

Ti Prototipe ka Produksi Runs

Hatur nuhun kana parabot industri-ngarah urang jeung pagawe pinter, kami sanggup manufaktur bagian 3D ti prototipe ka produksi badag ngalir di speed gancang.

Pamastian kualitas

Sertipikat sareng ISO9001, MOKO fabricates bagian 3D nu salawasna bisa ngahontal standar internasional tur nyetel konsumén urang assured

Stereolithography di MOKO Téhnologi

Stereolithography di MOKO Téhnologi

Ladenan Stereolithography ditawarkeun ku MOKO Téhnologi ngawengku rupa-rupa, ti desain data CAD ka produksi jeung pos-prosés, jsb. Kami ngagunakeun panyitak 3D canggih pikeun nyiptakeun bagian stereolithografi kalayan akurasi anu luhur sareng waktos balik anu pondok sagancangna. 1 poé gawé, sareng insinyur kami anu berpengalaman nyaéta ahli dina téknologi stereolithography anu bakal nawiskeun solusi anu pangsaéna sareng saran profésional pikeun proyék percetakan 3D anjeun., mastikeun aranjeunna tiasa dilaksanakeun kalayan suksés.
Kami tujuanana pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa stereolithography pangsaéna pikeun komponén résin, pabrik Certified ISO9001 kami sarta workflow percetakan normatif ngajamin kualitas produk, sarta kami boga tim jualan pinter jeung ramah nu nyieun respon gancang sarta cutatan instan ka klien dina 24 jam.

Kasus Stereolithography Urang suksés

MOKO Suksés Stereolithography Kasus Hiji
MOKO Suksés Stereolithography Kasus Dua
MOKO Suksés Stereolithography Kasus Tilu

Naon Stereolithography?

Stéolitografi, ogé katelah percetakan SLA 3D, mangrupakeun jenis prosés manufaktur aditif, anu diterapkeun sacara lega pikeun ngararancang modél konsép 3D, purwa, jeung komponén kompléks dina gancang-gancang hiji poé. Stereolithography nerapkeun laser sarta photopolymerization cageur résin cair kana bagian 3D padet, nu diulas kalawan resolusi luhur sarta precision (biasana, tolerances bagian stereolithography kirang ti 0.05 mm), permukaan lemes rengse, sarta versatility bahan. Kalawan sipat ieu, stereolithography nyaéta prosés percetakan 3D pangalusna pikeun manufaktur pola casting kacida akurat kayaning injection molding, casting, jeung vakum casting, model presentasi, jeung bagian fungsional. Téknologi Stereolithography populer di seueur industri, aplikasi umum ngawengku rakitan kompléks, alat médis, parabot jeung paeh, teras salajengna.

Kumaha Gawéna?

Mimiti, mindahkeun data CAD ka printer, jeung laser ultraviolét nu bisa heuras résin cair bakal diterapkeun pikeun ngagambar wangun dina beungeut potopolymer vat nurutkeun rarancang nu tos diprogram dina file CAD..

Biasana, lapisan struktur rojongan bakal digambar dina mimitina, lajeng bagian sorangan. Sareng nalika hiji lapisan bagian parantos réngsé, lajeng platform ngawangun bakal bergeser ka handap atawa ka luhur, nu gumantung kana jenis mesin dipaké. Kami ngagaduhan dua jinis mesin stereolithography, salah sahiji prints model ka luhur, sedengkeun hiji deui nyitak model ka handap. Salaku tambahan, sumber sinar ultraviolét bisa maénkeun peran boh laser atawa projector.

Malikan deui prosés anu disebatkeun di luhur lapisan demi lapisan dugi ka bagian ahir 3D réngsé. Satuluyna, bagian rengse bakal dicokot kaluar tina printer nu, jeung résin kaleuwihan bakal dipiceun. Hambalan ahir nyaéta ngaleupaskeun struktur rojongan, sarta pikeun solidify bagian hadé ku nerapkeun siklus UV-curing. Lamun proyek merlukeun sababaraha pagawean ngaropéa, lajeng bagian bakal ngalaman prosés séjén kawas palapis na semprot lukisan.

Keunggulan Stereolithography dari MOKO

Akurasi Luhur

Ladenan Stereolithography anu disayogikeun ku MOKO tiasa ngadamel suku cadang 3D anu pas sareng endah pisan pikeun konsumén.. Ukuranna ti sababaraha milimeter nepi ka hiji méter, sarta eta dijamin yén euweuh urusan naon ukuranana, nu precision tinggi na resolusi luhur produk bisa ensured. Sarta ampir euweuh masalah bagian shrinkage atanapi warpage.

Kualitas Unggul

MOKO Téhnologi nerapkeun printer SLA industri-ngarah tur upgrades téhnologi stereolithography terus, mastikeun yén bagian stereolithography kami anu fabricated kalawan finish permukaan alus sarta harti fitur mall. Palanggan kami bébas tina masalah kualitas sabab kami gaduh prosés kadali kualitas anu ketat. Kami sanggup nganteurkeun komponén 3D sagancangna sadinten kerja.

Rupa-rupa Pilihan Bahan

Jasa Stereolithography di MOKO nyadiakeun rupa-rupa bahan pikeun pilihan Anjeun, aplikasi proyék bakal mutuskeun bahan naon anu kudu dipaké, sarta kami ngalayanan klien kami ti sababaraha industri ogé. Upami anjeun henteu yakin kana jinis bahan anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun proyék anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng insinyur urang anu gaduh pangalaman anu beunghar di daérah ieu.

Pituduh Desain pikeun Stereolithography

1. Padahal aya loba kaunggulan tina téhnologi stereolithography, henteu sadayana proyék percetakan 3D cocog pikeun éta. Janten anjeun kedah terang kana téknologi sanés atanapi konsultasi ka profésional sateuacan nyandak kaputusan.
2. Ketebalan témbok kedah dirarancang henteu langkung ipis ti 1mm, atawa bagian 3D bisa ruksak.
3. Stereolithography henteu cocog pikeun bagian anu liang leutik, ukuran liang kudu dirancang kalayan ukuran sahenteuna 0.8mm.
4. Pikeun bagian anu panjang sareng ipis, loba rojongan kudu dilarapkeun pikeun nurunkeun kamungkinan warping.
5. Stereolithography ngarojong nyieun logos atawa pola dina bagian 3D, but we should pay attention that the embossed patterns need to be designed with the size of at least 0.3 mm tinggi na 0.4 mm lebar.

Mimitian Proyék Percetakan 3D anjeun sareng Ahli

Naha anjeun peryogi solusi turnkey atanapi proyék 3D khusus, kami di dieu pikeun mantuan Anjeun kaluar. Ngarasa Luncat ka nelepon kami di 86-75523573370 pikeun ngabahas proyék anjeun ayeuna!

Gulung ka Luhur