Majelis PCB Telecom

Drawing on our expertise and flexible solutions to bring a faster and better Telecom experience to the world together!

What Makes Our Telecom PCB Assembly Services Different

Pangalaman euyeub

For the past 16 taun, MOKO has focused on the telecom market, providing high-quality PCBAs and flexible PCB assembly solutions to global customers. It is this experience that gives us the confidence to provide the best telecom PCB assembly services and to meet your requirements consistently.

Full Lifecycle Solutions

From PCB designing, and material procurement to production and supply chain management and after-market service, we are proud to provide you with full lifecycle solutions. There is no need to switch from different suppliers in different processes, we can handle them all so you can focus on your core business.

Short Time ka Pasar

We streamline the manufacturing process and utilize state-of-the-art equipment to improve the production efficiency and quality of our telecom PCBAs. Tina prototipe, jeung bets leutik pikeun produksi volume tinggi, jeung sagalana di antara, we are capable of providing PCBAs with fast turnaround times.

Excellent Customer Service

Working with us can set you assured as we have a dedicated support team spanning engineering, manufacturing and sales, who will provide 24/7 customer service to ensure that all your questions are satisfactorily resolved.

Telecom PCB Assembly Services at MOKO

ikon desain pcb

Leveraging kaahlian urang jeung kamampuhan rékayasa hébat, urang bisa mantuan klien kami mendesain rupa PCBs. Insinyur kami bakal damel sareng anjeun caket pikeun ngartos syarat proyék anjeun sareng nawiskeun solusi desain anu pangsaéna.

Bagian Pengadaan

Urang tiasa mésér komponén sareng bahan tina panyadia anu anjeun nominasi atanapi panyalur kami. Kami ngagaduhan jaringan supplier anu stabil anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun komponén sareng bahan baku kalayan biaya anu langkung handap bari ngajaga kualitas luhur.

Ikon Pabrikan PCB

Our professional engineer team customizes the design of the PCB prototype according to the project requirements, which greatly reduces the possibility of errors in the later stage. Ensure PCBA quality and speed up turnaround time with our PCB prototyping services.

ikon assembly pcb

MOKO boga kamampuhan assembly PCB fléksibel, urang tiasa ngalengkepan assembly PCB kalawan efisiensi tinggi. Urang nyadiakeun sagala rupa jasa assembly kaasup:

• assembly SMT
• Ngaliwatan-liang assembly
• BGA PCB assembly
• Prototipe PCB assembly

PCB Majelis Tés

Sateuacan pangiriman, kami bakal nerapkeun séri tés pikeun mariksa kualitas sareng pungsi PCBA, Prosés tés kalebet tés in-circuit sareng 100% tés fungsional. Urang ngalakukeun inspeksi visual, inspeksi optik otomatis, sareng pamariksaan sinar-X otomatis.

Telecom PCB Assembly Capabilities

Jinis PCB
Kaku, Fléksibel, sareng PCB kaku-Flex. MCPCBs, PCB keramik, sareng Rogers PCBs.
Lapisan Count
Urang tiasa ngarakit 1 ka 40 lapisan. (Atanapi numutkeun sarat klien)
Bérés permukaan
Dilapis Emas, Kalungguhan atanapi Bebas timah, OSP, jsb.
Pilihan Majelis
Anjeun tiasa nyungkeun THT, SMT, hibrida atanapi duanana. Tambih Deui, anjeun tiasa nganggo panempatan tunggal sareng dua sisi.
Repair & Rework
Ngalereskeun sareng ngarobih deui mangrupikeun padamelan anu sesah pisan. Anjeun masih tiasa ngahubungi tim kami pikeun solusi anu langkung saé.
Kamampuh Produksi SMT
Kami sanggup ngahasilkeun 10 juta chip per dinten dina kasus 5 Garis SMT. Sareng, 8 juta per dinten dina kasus 0402 jeung 0201.
Kapasitas Produksi DIP
Perusahaan tiasa ngahasilkeun 1.2 juta pcs per dinten kanggo 3 Garis Produksi.
Majelis kandel
3 Garis Produksi pikeun rakitan kurungan(Unggal garis gaduh 15 assembler na 2 insinyur kontrol kualitas)
Majelis nada rupa
turun ka 01005, 0201 ukuran
Panempatan akurasi tinggi
turun kana 4mil(0.1mm) alat pitch

Our Industrial PCBAs Are Used in Wide Applications

Video and audio broadcast
Video and audio broadcast
Cable infrastructure
Cable infrastructure
Tracking and telemetry
Tracking and telemetry

RF broadband
RF broadband
PBX Systems
PBX Systems
Information Security Technology
Information Security Technology

Partnering with MOKO to bring your telecom products to the market with a fast turnaround time

Gulung ka Luhur