Luhur 10 Panyadia PCB di Thailand 2022

eusi
Luhur 10 Panyadia PCB di Thailand 2022

Papan sirkuit anu dicitak (PCB ) fabrikasi di Thailand mangrupikeun industri penting di nagara éta, aya rébuan suppliers PCB di Thailand, badag jeung leutik, nyadiakeun layanan manufaktur PCB ka konsumén ti sakuliah dunya. Numutkeun statistik, nilai ékspor taunan PCB di Thailand saluhur 7155.14million USD, jeung nilai jualan PCBA dina bulan Pebruari 2022 nyalira ngahontal 10.4 triliun baht Thailand.

Thailand ngagaduhan tenaga kerja murah sareng ranté industri manufaktur éléktronika dewasa, jadi loba pausahaan nu leuwih daék cooperate jeung pabrik PCB Thailand, tapi naha anjeun terang kumaha carana manggihan produsén PCB cocog? Aya seueur faktor anu anjeun kedah pertimbangkeun, kayaning kualitas PCB, kamampuhan produsén urang, waragad pembuatan, waktos turnaround, sareng seueur deui. Tapi éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun cooperate sareng supplier PCB reputable sarta ngalaman, dina blog ieu, kami geus disadiakeun di handap daptar luhur 10 suppliers PCB di Thailand pikeun rujukan anjeun, hayu urang baca.

Daptar Top 10 Panyadia PCB di Thailand

Luhur 10 Panyadia PCB di Thailand

Sirkuit Apex (Thailand) Co., Ltd

Sirkuit Apex (Thailand) Co., Ltd diadegkeun dina bulan Séptember 2001. Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina industri PCB, ayeuna eta geus dipelak nepi ka jadi salah sahiji suppliers PCB pangalusna di Thailand. Legana taneuhna nepi ka 140,000 méter pasagi, tur aya leuwih ti 7000 karyawan di Sirkuit Apex, nyadiakeun papan sirkuit kualitas luhur pikeun konsumén dina rupa-rupa industri. Aranjeunna husus dina fabrikasi papan sirkuit dicitak kaku, PCB dua sisi, jeung papan multi-lapisan, Certified kalawan ISO 9001, ISO 14001, jeung ISO/TS 16949. Aranjeunna komitmen ka nyadiakeun kualitas pangluhurna sarta paling dipercaya PCBs bari nyadiakeun konsumén jeung harga kalapa jeung pangiriman on-waktu.

Perusahaan Amallion (Thailand) Corp., Ltd

Perusahaan Amallion (T) Corp Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik papan sirkuit cetak anu paling dipercaya di Thailand. Pupuhu grup maranéhanana nyaéta panaratas dina manufaktur PCB di Malaysia anu ngadegkeun AE Corporation (M) Sdn. Bhd di 1987. Ngamangpaatkeun potensi pasar Thailand, pupuhu p ngadegkeun Amallion perusahaan (T) Corp Ltd di Thailand dina 1999 pikeun ngalegaan kapasitas produksi. Perusahaan ieu gaduh kamampuan manufaktur PCB anu kuat sareng pangaweruh profésional anu beunghar. Ti saprak ngadegna, aranjeunna geus nyadiakeun ongkos-éféktif jeung kualitas luhur jasa PCB ka konsumén. Aranjeunna geus cooperated jeung pausahaan dunya-renowned, kaasup Samsung, Seukeut, LG, Delta, jeung Toshiba, sarta nyadiakeun PCBs dipaké dina sagala rupa panerapan rumah tangga, kadali jauh, unit catu daya, jeung aplikasi sejenna.

Autoch Thailand

Autech Thailand asalna ngadeg di Taiwan dina 1978, lamun éta kahiji PCB pangeboran subcontracting parusahaan di Taiwan, sarta dipindahkeun ka Thailand dina 1990s. Ti saprak éta, eta geus dimimitian nyadiakeun layanan manufaktur PCB sinyalna pinuh ti fabrikasi PCB mun assembly PCB sarta nguji. Produk utama perusahaan nyaéta PCB dua sisi sareng PCB multilayer. Mibanda legana lahan tina 12,800 méter pasagi sarta aréa konstruksi tina 5,400 méter pasagi. Kalawan pangalaman industri éksténsif, aranjeunna sanggup nyadiakeun papan circuit dicitak kualitas luhur jeung ongkos-éféktif ka konsumén di sakuliah dunya.

Besttech Manufacturing Co., Ltd

Besttech Manufacturing Co., Ltd diadegkeun di Pathum Thani, Thailand di 2003, utamana nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur, gancang-turnaround circuit board dicitak (PCBA) jasa assembly, specializing di permukaan Gunung, assembly ngaliwatan-liang, jeung téhnologi campuran. Éta ogé produsén subkontrak jasa pikeun industri éléktronika, salian jasa assembly PCB, aranjeunna ogé nyadiakeun ladenan fabrikasi PCB, kotak ngawangun assembly, di-circuit, jeung tés fungsional, pengadaan bahan baku, sarta jasa lianna. Kalayan harga anu kompetitif sareng waktos pangiriman tepat waktu, aranjeunna salah sahiji nu pang populerna ulang Thailand PCB suppliers.

Bluechips Microhouse Co., Ltd

Lokasina di Thailand Kalér, Bluechips Microhouse mangrupakeun supplier PCB kacida profésional nu nyadiakeun ladenan PCB ngaropéa. Naon deui, parusahaan ieu nyadiakeun produk kotak-ngawangun pinuh pikeun konsumén dina rupa-rupa industri kayaning médis, IoT, éléktronika, teras salajengna. Situs produksina dilengkepan ku mesin-mesin canggih kalebet jalur SMT, soldering gelombang, jeung mesin soldering selektif. Leveraging kapasitas produksi kuat sarta fléksibel, aranjeunna sanggup nanganan sagala campuran atanapi volume produk dina waktos turnaround gancang. Salaku tambahan, parusahaan ieu boga kadali kualitas ketat pikeun produk maranéhanana sabab mangrupakeun parusahaan Jerman-milik, nu hartina gawé bareng aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun produk kualitas luhur kalawan harga kalapa.

Circuit Industries Co., Ltd

Didirikeun di 1990, Circuit Industries Co., Ltd. nyaéta papan sirkuit dicitak tingkat luhur (PCB) produsén di Thailand, sareng 65 juta baht modal kadaptar. Ieu specializes di fabricating rupa-rupa papan sirkuit dicitak, kaasup PCB single-sided, PCB dua sisi, Multilayer PCB, PCB Aluminium, jsb. pabrik na ngawengku wewengkon 7200 méter pasagi sarta dilengkepan parabot canggih anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nganteurkeun produk dina waktos turnaround gancang, euweuh urusan éta prototipe atawa produksi-volume tinggi. Langkung utami, aranjeunna nempatkeun perhatian luhur ka kontrol kualitas, ti pilihan bahan baku pikeun inspeksi ketat dina unggal prosedur. Aranjeunna nuturkeun standar industri anu luhur sareng nampi sertifikasi kalebet ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, IATF 16949:2016, jeung TLS 8001:2010.

Draco PCB Public Company Limited

Draco PCB diadegkeun ku Chin Poon Industrial Taiwan sareng Viptel Co., Ltd di 1989, sarta maranéhanana hasil didaptarkeun di Bursa Saham Thailand di 1994. Sareng ayeuna janten supplier PCB anu unggul di Thailand bahkan di sakumna Asia Tenggara. Perusahaan ieu gaduh pangalaman anu beunghar dina nyayogikeun sagala jinis papan sirkuit sareng khusus dina manufaktur sisi tunggal, pérak dua sisi ngaliwatan-liang, dua sisi plated ngaliwatan-liang PCBs kaku. “Kualitas, Ongkos, Pangiriman, Palayanan, Kasalametan, Kekecapan, Lingkungan, jeung Palaksanaan” nyaeta naon drive aranjeunna ka hareup, nyieun eta terus nyieun kamajuan sarta jadi supplier PCB nu satisfies sadaya konsumén.

Grup KCE

Grup KCE, baheulana kawanoh salaku Kuang Charoen Electronics Company, didirikan di 1983. Ayeuna, grup geus tumuwuh jadi parusahaan didaptarkeun di Bursa Saham Thailand. Ieu owns opat pausahaan, nyaéta KCE Electronics, Téhnologi KCE, sareng KCE Internasional, nu utamana kalibet dina bisnis PCB, jeung Thai Laminate Manufaktur Company, nu ngahasilkeun bahan baku. Salian ti ngahasilkeun PCBs sarta nyadiakeun layanan kustomisasi PCB, grup ogé boga bisnis distribusi PCB. The PCBs aranjeunna ngahasilkeun sasuai jeung ISO, TS 16949, sareng standar IPC sareng dianggo dina sagala rupa industri kalebet otomotif, industri, telekomunikasi, jsb.

Perusahaan Shye Feng (Thailand) Co., Ltd

Perusahaan Shye Feng (Thailand) Perusahaan diadegkeun dina Januari 1990, eta mangrupakeun supplier PCB well-dipikawanoh di Thailand, specializing dina nyadiakeun single-lapisan circuit boards dicitak. pabrik maranéhanana ngawengku wewengkon 8,680 méter pasagi, jeung 300 karyawan well-dilatih dianggo di dieu. Kalawan kapasitas produksi nepi ka 120,000 méter pasagi per bulan, parusahaan ieu bisa nyadiakeun saum sareng ongkos-éféktif jasa manufaktur PCB. Sareng jasa anu fleksibel sareng réspon gancang 24 jam ngajantenkeun aranjeunna salah sahiji supplier PCB Thailand anu pang populerna

Trinity Electronics (Thailand) LTD.

TRINITY ELECTRONICS diadegkeun dina bulan Méi 2005 sarta ngabogaan 17 taun pangalaman dina nanganan rupa-rupa papan sirkuit dicitak sarta rakitan PCB ti basajan ka kompléks. Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun kotak ngawangun, rakitan kawat abah, sarta jasa stencil PCB. Aranjeunna gaduh tenaga kerja anu terampil sareng peralatan téknologi tinggi, nu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nanganan produksi leutik nepi ka volume tinggi tur mastikeun pangiriman on-waktu. TRINITY ELECTRONICS patuh kana sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng sadaya prosés dipantau sareng dikontrol sacara saksama pikeun mastikeun yén produkna nyumponan standar kualitas luhur..

Ditulis ku --
Bakal Li

Bakal Li

Will mah pinter dina komponén éléktronik, prosés produksi PCB jeung téhnologi assembly, sarta boga pangalaman éksténsif dina pengawasan produksi jeung kontrol kualitas. Dina premis pikeun mastikeun kualitas, Bakal nyadiakeun konsumén jeung solusi produksi paling éféktif. Jangkau Kuring Ayeuna>>
Bakal Li

Bakal Li

Will mah pinter dina komponén éléktronik, prosés produksi PCB jeung téhnologi assembly, sarta boga pangalaman éksténsif dina pengawasan produksi jeung kontrol kualitas. Dina premis pikeun mastikeun kualitas, Bakal nyadiakeun konsumén jeung solusi produksi paling éféktif. Jangkau Kuring Ayeuna>>
Bagikeun pos ieu
Anjeun meureun ogé resep
Gulung ka Luhur