Luhur 10 Panyadia PCB di Vietnam 2022

eusi
Luhur 10 Panyadia PCB di Vietnam 2022

Vietnam mangrupikeun salah sahiji eksportir éléktronika utama di dunya, jeung industri éléktronik muterkeun hiji peran penting dina ékonomi nagara urang. Diperkirakeun yén pendapatan industri éléktronika Vietnam bakal ngahontal US $ 5,52 milyar 2022 sarta bakal ngahontal US $ 8.65 milyar dina 2025 dina laju tumuwuh taunan 16,17%.Salaku tulang tonggong produk éléktronik, PCB boga potensi gede pikeun ngembangkeun skala pasar na. Loba pausahaan asing geus nyita kasempetan ieu pikeun investasi di industri PCB di Vietnam, jeung bets of suppliers PCB unggulan geus mecenghul di Vietnam. Upami Anjeun keur tempo nyungsi hiji supplier PCB dipercaya di Vietnam, artikel ieu bakal mantuan Anjeun pisan, kami geus disadiakeun daptar luhur 10 suppliers PCB di Vietnam pikeun rujukan anjeun.

Luhur 10 Panyadia PCB di Vietnam

Fab 9

Didirikeun di 2003, Fab 9 mangrupakeun produsén PCB ngarah di Vietnam. Kantor pusatna di Amérika Serikat sareng gaduh fasilitas manufaktur PCB di Vietnam. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh kantor global di Éropa, Jepang, Singapur, jeung Filipina. Hal ieu dedicated ka nyadiakeun layanan turnkey PCB ka konsumén, ti fabrikasi PCB, sarta PCB assembly kana fabrikasi kotak mékanis, rékayasa, jeung desain perenah PCB. Perusahaan ieu ogé khusus dina jasa prototyping PCB, ngamungkinkeun aranjeunna langkung saé nyumponan kabutuhan sareng kahoyong palanggan. Kalawan ngeunaan 20 taun pangalaman dina widang, jasa PCB custom maranéhna delights konsumén ti sakuliah dunya.

Trungnam EMS

Diadegkeun dina 2020, Trungnam EMS Joint-Stock Company mangrupikeun anggota Trungnam Group. Ruang lingkup bisnisna nyertakeun R&D, Desain PCB, manufaktur sarta assembly PCB, sadaya prosés réngsé di pabrik dua tingkat na di Da Nang. Pabrik dilengkepan 3 garis produksi SMT, ngawengku wewengkon leuwih ti 2,000 méter pasagi, sarta ngabogaan kapasitas produksi taunan tina 7,000,000 produk. Aranjeunna janji jasa béaya rendah anu minuhan standar kualitas internasional, naha éta prototipe atawa produksi masal. Trungnam disertipikasi ku ISO 9001:2015, ISO 14001:2015; ISO 13485:2016, jeung IATF 16949:2016.

Jing Gong Electronics Vietnam Co., LTD

Jing Gong Electronics Vietnam Co., Ltd. diadegkeun dina Méi 2007 sarta perenahna di Binh Duong, Vietnam. Perusahaan indukna nyaéta perusahaan Taiwanese – Seiko, nu geus diadegkeun pikeun ampir 20 taun sarta specializes dina nyadiakeun manufaktur éléktronik jeung jasa suplai. Jing Gong Electronics dipikanyaho pikeun jasa anu saé sareng kualitas PCB. Éta nawiskeun rupa-rupa papan sirkuit anu dicitak kalebet FR4, FR1, CEM1, CEM3, sareng papan sirkuit aluminium pikeun aplikasi sapertos alat audio, Lampu LED, parabot éléktronik, jeung sistem UPS. Perusahaan ngagaduhan kapasitas produksi anu fleksibel, ngarah bisa nganteurkeun produk dina turnaround gancang, sareng aranjeunna nawiskeun kutipan anu kompetitif pisan anu bakal ngabantosan anjeun bisnis booming.

Sunching Electronics Vietnam

Sunching Electronics mangrupakeun supplier PCB dipercaya ngadeg di 2001, lokasina di Propinsi Binh Duong, Vietnam. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun konsumén global kalawan PCBs kualitas luhur papanggih rupa-rupa kaperluan circuit board dicitak. Perusahaan nyayogikeun jasa manufaktur sareng distribusi PCB, kalayan ranté suplai produk éléktronik anu fleksibel sareng jasa saatos penjualan anu saé. Pabrikna dilengkepan ogé ku mesin canggih, ISO 9001, ISO 14001, éta, sarta Sistem Lingkungan Certified. Salian ti ieu, parusahaan boga R kuat&D kamampuhan jeung pangalaman, sanggup ngahasilkeun PCBs nepi ka 12 lapisan, sarta ogé bisa nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa PCBs custom.

Sao Kim Éléktronik

Sao Kim Electronics mangrupakeun salah sahiji pabrik éléktronika luhur di Vietnam, ngadeg di 2004 sarta ayana di Kota Ho Chi Minh, specializing dina circuit board dicitak (PCB) produksi, produksi PCB masal, jeung jasa assembly board circuit. Éta ogé nawiskeun jasa distribusi pikeun komponén listrik sapertos résistor, kapasitor pastes, thyristors, dioda, jeung transistor. Pabrik patuh kana ISO-9001 2008 sistem manajemen kualitas, dilengkepan alat produksi canggih tur mesin inspeksi kualitas, sanggup ngahasilkeun PCBs precision tinggi.

Fabrikasi Véktor (Vietnam) Co., kawates

Didirikeun di 1995, Fabrikasi Véktor gaduh pangalaman éksténsif dina manufaktur PCB, produk maranéhanana suksés disebarkeun ka sagala rupa pasar éléktronika, nyadiakeun layanan PCB kualitas luhur ka konsumén di sakuliah dunya dina sagala rupa industri kaasup éléktronika konsumén, médis, telekomunikasi, otomotif, jeung aerospace. Fabrikasi Véktor parantos ngalaman staf kalayan kaahlian profésional sareng téknologi canggih dina produksi PCB. Aranjeunna mahér dina ngagunakeun mesin jeung alat pikeun mastikeun pangiriman on-waktu. Salaku tambahan, parusahaan nengetan ngembangkeun sustainable parusahaan, merhatikeun panyalindungan lingkungan, sareng parantos lulus ISO 9001:2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas, sakabéh ieu ngajadikeun parusahaan salah sahiji suppliers PCB pangalusna di Vietnam.

Thanh Long Electronics Production Corporation

Didirikeun di 2006, Thanh Long mangrupikeun panyadia solusi PCB hiji-eureun anu nyayogikeun desain PCB, pangadaan, pabrik, sarta jasa nilai-tambah séjén. Geus 7 basis produksi di Bac Ninh, Hanoi, jeung Phu Thou, nu markasna di propinsi Bac Ninh ngawengku wewengkon 25,000 méter pasagi. Kapasitas produksi anu kuat ngamungkinkeun aranjeunna ngadamel sagala jinis PCB tina PCB sisi tunggal ka PCB dua sisi sareng papan PCB aluminium., sarta kaluaran taunan maranéhanana PCBs nepi ka 800,000 méter pasagi per taun. Thanh Long boga leuwih ti 500 pagawe ngalaman anu ahli dina PCB jeung produksi trafo, ngalayanan konsumén dina widang anu béda sapertos lampu LED, éléktronika konsumén, komunikasi, jsb.

Meritronics Vietnam

Salaku salah sahiji suppliers PCB paling dipercaya di Vietnam, Meritronics nawarkeun jasa turnkey mimitian ti rendering konsép, Desain perenah PCB, jeung programming test in-circuit, ka PCB manufaktur sarta nguji. Gawé sareng aranjeunna ngamungkinkeun anjeun pikeun museurkeun usaha inti sanés pikeun ningkatkeun daya saing pasar. Dina Meritronics, aranjeunna leres-leres nuturkeun standar kualitas ku ngalaksanakeun rupa-rupa tés kalebet tés réliabilitas produk sareng uji fungsional, mastikeun produk dikirimkeun ka konsumén bisa minuhan sarat maranéhanana. Salaku tambahan, aranjeunna nyayogikeun jasa sapertos hardware éléktronik sareng desain firmware, 3D modél, desain mékanis, desain industri, jeung sumber global.

Ngahiji Vietnam

Tempatna di propinsi Bac Ninh gigireun kota Hanoi, Unigen Vietnam nyadiakeun assembly SMT pinuh, prototipe, jeung jasa nguji. Pabrik maranéhanana boga 14 garis produksi SMT jeung alat uji canggih, nu bisa ngarojong precision tinggi 0201 téhnologi SMT komponén ukuran ogé panempatan BGA, aranjeunna tiasa nampi pesenan produksi tina prototipe kana volume anu luhur sareng nganteurkeun produk dina waktosna bari ngajaga kualitas luhur. Unigen sasuai jeung standar kualitas industri sarta geus meunang ISO9001-2015, ISO13485-2016, ISO14001-2015, sareng sertifikasi IPC. Salaku tambahan, parusahaan boga tim rékayasa profésional sarta sistem ranté suplai global, nu bisa nyadiakeun konsumén jeung turnkey atanapi commissioned solusi bisnis.

M1 Komunikasi

M1 Communication mangrupikeun anak perusahaan ti Viettel Group, panyadia ladenan telekomunikasi-milik nagara panggedéna di Vietnam. Puseur manufaktur lokasina di Hanoi kalawan aréa total 5,000 méter pasagi. Puseur ieu dilengkepan mesin sareng alat-alat anu ngarah di industri, kaasup 4 garis produksi SMT jeung 01 jalur assembly, alat tés, sistem adjustment precision, jeung alat ukur séjén. Éta ngagaduhan prosés kadali kualitas anu ketat sareng parantos lulus ISO9001, ISO14001, ISO14001, sareng sertifikasi TL9000. Aranjeunna ngahususkeun dina PCBA sareng manufaktur alat éléktronik sapertos smartphone, routers wifi, telekomunikasi, jeung produk kakuatan.

kacindekan

Salaku produsén éléktronika alus teuing jeung 16 taun pangalaman dina widang ieu, MOKO boga pamahaman jero ngeunaan pasar PCB global. Daptar ieu dijieun pikeun rujukan dumasar kana pangalaman éksténsif urang jeung rujukan dipercaya. Éta bakal saé upami daptar ieu tiasa ngabantosan anjeun milih supplier PCB di Vietnam. Ogé, upami anjeun gaduh wawasan atanapi saran sanés, mangga ngahubungan kami!

Ditulis ku --
Bakal Li

Bakal Li

Will mah pinter dina komponén éléktronik, prosés produksi PCB jeung téhnologi assembly, sarta boga pangalaman éksténsif dina pengawasan produksi jeung kontrol kualitas. Dina premis pikeun mastikeun kualitas, Bakal nyadiakeun konsumén jeung solusi produksi paling éféktif. Jangkau Kuring Ayeuna>>
Bakal Li

Bakal Li

Will mah pinter dina komponén éléktronik, prosés produksi PCB jeung téhnologi assembly, sarta boga pangalaman éksténsif dina pengawasan produksi jeung kontrol kualitas. Dina premis pikeun mastikeun kualitas, Bakal nyadiakeun konsumén jeung solusi produksi paling éféktif. Jangkau Kuring Ayeuna>>
Bagikeun pos ieu
Anjeun meureun ogé resep
Gulung ka Luhur